Site logo

Kan du identifisere deg med våre verdier; hjelpsom, proff og på? Da håper vi at du leser videre.

Skeidar er Norges største familieeide selskap innen møbler og interiør. Vi brenner for å hjelpe våre kunder med å skape et hjem å være glad i, og dette gjør vi gjennom å tilby et stort utvalg produkter innenfor tidsriktige stilarter med et bredt prisspekter som er tilpasset folk flest. At kundene våre opplever gode opplevelser er selve drivkraften i vår suksess, derfor søker vi etter deg som er engasjert, positiv og som brenner for å skape gode kundeopplevelser!

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hverdagen din vil bestå av å sørge for at våre kunder til enhver tid opplever å bli ivaretatt av oss på en serviceorientert og proff måte. Vi har etablerte salgsmål for varehuset og du vil være en viktig bidragsyter for vi når våre fastsatte mål. I tillegg skal du sørge for at konseptene våre er ivaretatt på en ryddig og oversiktlig måte i butikk.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

En viktig forutsetning for å lykkes hos oss er at du som person er engasjert, hjelpsom og profesjonell. Har du i tillegg salgserfaring og en genuin interesse for møbler og interiør så er det et pluss. Du bør i tillegg trigges av å oppnå gode resultater og fleksibilitet. Om du kjenner deg igjen i egenskapene og kvalifikasjonene som er nevnt ovenfor bør du ha gode forutsetninger for å både trives og lykkes hos oss.

Hva kan vi tilby deg?

  • gode utviklingsmuligheter i en av Norges største møbelkjeder
  • god opplæring og veiledning av dyktige kolleger og ledere
  • et godt arbeidsmiljø med utpreget vinnerkultur
  • konkurransedyktige betingelser

Vi kan love en hektisk og morsom arbeidsdag med kunden i fokus! Er du den vi leter etter gleder vi oss til å motta søknaden din!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit app.vilect.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit app.vilect.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password