Site logo

Vi har to ledige stillinger som saksbehandler i Tjenestetildeling innen sektor for helse- og omsorg. Teamet har ansvar for tildeling av kommunale helse- og omsorgstjenester og samarbeider tett med alle virksomhetene i sektoren. 

Som saksbehandler jobber du sammen med leder og kolleger i tverrfaglig team og du vil være med å forme og utvikle avdelingen videre. Den viktigste oppgaven er  å fatte vedtak om tjenester etter Lov om kommunale helse- omsorgstjenester. Som saksbehandler vil du ha en sentral rolle i å kartlegge, vurdere og behandle søknader om helse- og omsorgstjenester, behandle helsefaglige opplysninger og bruke din fagkunnskap til å sørge for at innbyggerne i Hol kommune får nødvendige og forsvarlige tjenester. Du skal være med å legge til rette for at alle innbyggere får en mulighet til å mestre sin egen hverdag, til tross for sykdom, problemer eller funksjonsnedsettelse. Vi skal sammen jobbe for en god dialog med innbyggere i et livsløpsperspektiv.

Vi leter etter deg som

  • gjerne har treårig helsefaglig, juridisk eller annen relevant utdanning fra universitet/høyskole. Lang relevant erfaring kan erstatte utdanningskravet. 
  • er interessert i, eller har erfaring fra saksbehandling innen helse og omsorg
  • har kjennskap til helserett 
  • er strukturert, løsningsorientert og har gode kommunikasjonsevner
  • evner å se brukernes ressurser og muligheter

Du må kunne arbeide både selvstendig og sammen med andre og være åpen for utvikling og vekst. Du må snakke og skrive godt norsk og være med å bidra til et godt arbeidsmiljø for deg selv og dine kolleger. Personlig egnethet vil bli vektlagt ved tilsetting.

Vi tilbyr deg en 100 % fast stilling der du kan være med å utvikle tjenestetildeling i kommunen. Du vil få grundig opplæring. Vi tilbyr gode forsikrings- og pensjonsordninger og lønn etter tariffavtale basert på kompetanse og ansiennitet. For stillingen kreves politiattest etter Helse og omsorgsloven.

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte leder for tjenestetildeling Ulrica Ødegaard Arvidsson, mobi 99280716 eller epost ulrica.arviedsson@hol.kommune.no.

 

Fortsatt ikke overbevist? Hvorfor velge Hol kommune?

 

  • Mer enn 500 km med langrennsløyper og flere alpinanlegg. Stier som går rett ut fra Geilo sentrum. Det er uendelige muligheter for å dyrke friluftsliv
  • Fotball, kor og korps, kiting, rafting og sykkelpark. Hol kommune er mer enn ski og fjell. I hele kommunen finnes et rikt og variert lag- og organisasjonsliv
  • Med alle sine urbane tilbud fremstår nasjonalparklandsbyen Geilo som en liten by på høyfjellet. Geilo har mer enn 40 butikker i sentrum og nærmere 20 restauranter og spisesteder
  • Store arrangement og spennende kulturtilbud gjennom hele året
  • Et trygt og godt oppvekstmiljø

 

 

Link til søknadsskjema: Søk her

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit hol.easycruit.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit hol.easycruit.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password