Er du skikkelig god på kundeservice og glad i det gode kundemøtet? Da er kanskje en stilling hos oss noe for deg? EXTRA Gol søker en ny medarbeider i et vikariat i 80% med varighet i ca. 1 år. Stillingen innebærer turnus og helg. Dette er en av våre butikker med oppgradert profil og god lokasjon på Gol. Vi er opptatt av å gi kundene våre super service, så det er viktig at du trives med å gi god kundeservice. Høres dette ut som noe du har lyst til, håper vi du vil søke:-)

Søknadsfrist: 04.07.22 

Først – Hva kan du få hos oss?
Du får en gjeng med engasjerte og skikkelig gode kollegaer. Ønsker du å utvikle deg har vi mange utviklingsmuligheter- Coop Øst er fullt av muligheter for den som ønsker å satse:-) Vi ønsker å satse på de som vil satse på oss. Coop Øst er et Samvirkelag i vekst som fokuserer på de ansatte og hele tiden jobber med å skape en god kultur både innad i bedriften og utad. Ellers får du lønn etter avtale, forsikringsordninger og diverse ansattgoder tilbyr vi også. Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Hva skal du gjøre?
Du vil jo bistå alle våre kunder med det de trenger hjelp til, så salg, service og god veiledning kommer aller først. Dine arbeidsoppgaver vil også være post i butikk, kassearbeid, varemottak, varepåfylling, fremtrekk og annet forefallende arbeid i butikk 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ønsker at du er positiv og blid i møte med våre kunder.
  • Du er opptatt av å yte god service og setter alltid kunden først.
  • Det er viktig for deg å bidra til et godt arbeidsmiljø.
  • Som person er du ansvarsbevist og løsningsorientert.
  • Du trives med fysisk butikkarbeid, har fylt 18 år og du snakker godt norsk.
  • Erfaring fra butikk er ikke et krav.

 Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen.

Høres dette ut som noe for deg så håper vi du søker!:-) 

Kundene våre gjenspeiler befolkingen og det vil vi at våre ansatte også skal gjøre. Vi er opptatt av mangfold og ønsker alle søkere velkommen, uansett bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, kjønn, legning eller religion. Coop Øst ønsker å være en arbeidsgiver for alle. 

Søknad

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen klikk på lenken iframe.coop.no.

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord