Site logo

Vi søker

Vertinne eller vert til vår fjellgård i Norge

Fra og med 1. juni til og med 24. september 2023.

Hallingdal Fjellridning er en liten bedrift som startet med rideturer i fjellet i 1965. Vi søker vertinne eller vert til vår fjellgård. Vi tilbyr turer med overnatting og bevertning for våre gjester, helgeturer og 3 dagers turer mandag-torsdag i utvalgte uker. Det er ca. 15-20 gjester pr. ridetur. Vi er lokalisert i naturskjønne omgivelser i de fantastiske fjellområdene i Hallingdal mellom Norges to største byer, Oslo og Bergen.

Vertinne/vert vil få ansvaret for å ta godt imot våre gjester, kokkelering (frokost og middag) og servering, samt holde hus i orden med renhold og oppredde senger. De dagene det ikke er gjester på fjellgården kan vi tilby lettere alternativt arbeid tilpasset dine ferdigheter og interesser.

Du vil inngå i et lite vennlig team av ansatte og eier som tar seg av hestedriften, der du har selvstendig ansvar for å løse dine oppgaver. Det er en fordel med erfaring som kokk/innen renhold, men ikke et krav. Opplæring vil bli gitt. Ønskelig med sertifikat kl. B. Du må kunne kommunisere på norsk, skandinavisk (eller engelsk).

Stilling: Full stilling 1. juni – 24. september 2023. Søkere som kun har anledning til å jobbe en kortere periode er også velkomne til å søke. Lønn etter avtale. Vi tilbyr kost og losji på vår fjellgård.

Det er lett tilkomst med bil til fjellgården. Evnt. tog til Hallingdal (Gol st./Ål st.) fra Oslo/Bergen. Vi møter deg på togstasjonen.

Send søknad, CV og attester til post@ridetur.no Hallingdal Fjellridning ved Guro Torpe.

Søknadsfrist: Fortløpende.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password