Site logo

Vi vokser som attan – og ønsker oss en ny kollega som er klar for en variert arbeidsdag og er sulten på nye utfordringer.

Turufjell kafe vokser i rasende fart, og med en ny renholdsavdeling som også har ordrebøkene fulle de neste månedene, trenger vi sårt en ny kollega.

I første omgang søker vi etter en 50% stilling som fort kan bli 100%.   Arbeidsoppgavene dine vil variere fra restaurantdrift, gjeste arrangement, servering, matproduksjon, renhold og ikke minst de gode gjeste opplevelser.  Altså veldig varierte arbeidsoppgaver, og aldri en kjedelig dag.

Arbeidsplassen er på vakre Turufjell.

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver, gode kollegaer, frisk luft, trivelige gjester, muligheten til nye utfordringer samt være med på en spennende reise i et område i rask vekst.  Og det er absolutt mulighet for en større stillingsprosent og ikke minst et lederansvar, for den rette personen.

Interessert? Send oss en enkel søknad på hvem du er og hvorfor du har lyst til å jobbe med oss. Og nøl ikke med å ta kontakt med Kristin, enten på telefon 90991975 eller kristin@k4k.no om du har noen spørsmål eller vil vite mer. Søknad sender du til samme epostadresse.  Ser frem i mot å høre fra deg 😀

#nestensomhjemme #liveterbestpåfjellet

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til kristin@k4k.no

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til kristin@k4k.no

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password