Vil du være med å videreutvikle og løfte kjøkkenet på Langedrag Naturpark? Vi ser etter en kreativ person som har glede og evne til å lage god tradisjonsrik mat. Ønsker du å være med å videreutvikle og heve Langedrags kjøkken innen lokale gode råvarer?

Vi har god tilgang på spennende råvarer som; kje, geit, highland cattle, mouflon mm. Og ellers hva fjellet kan tilby av sine råvarer. Om du ønsker, kan du få være med å lære ysting, partering og andre oppgaver som du ikke finner på et «vanlig» kjøkken.

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

• Kjøkkenarbeid og betjening av kafè og bakeriavdeling

• Levere et godt matprodukt og yte god service for våre gjester

• Vask og renhold av kjøkken

Du må like stressende situasjoner, og kunne jobbe selvstendig. Erfaring fra kjøkken er ønskelig, men ikke ett krav. Er du en person som trives på kjøkken, og liker å utfordre deg, er det vel så spennende kvalifikasjoner som utdannelse.

I tillegg til kjøkkenet har vi en bakeri-del hvor vi lager ferske kaneboller og brød. Dette er et prosjekt som har mye potensiale, så her ligger det til rette for videreutvikling som du gjerne kan ta del i om du ønsker.

Mulighet for snarlig tiltredelse og fast ansettelse fra høsten

Spørsmål om stilling, og søknad sendes: odd-arild@langedrag.no

Vi søker å være et sted der vi formidler med hjertet og «Lytt til naturens stemme…» er vårt motto. Håper du vil være en del av dette!

Søknad

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen send en e-post til odd-arild@langedrag.no

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord