Hol kommune, Kultur og oppvekst

Tilkallingsvikarer i skolene i Hol kommune

  • Heltid
Hol
des 30, 2021

Org.nr.:944 889 116 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Hol kommune v/ kultur- og oppvekstetaten søker:

Tilkallingsvikarer til skolene i Hol, i Skurdalen og på Geilo .

Vi søker:

Hvis du ønsker å bli registrert som tilkallingsvikar i skolene i Hol kommune, kan du vise interesse ved å søke på denne stillingen.

Tilkallingsvikarer, som det blir inngått avtale med, vil bli kontakta av aktuell skole, når de har behov for vikar, enten for noen timer av en dag eller flere dager.

Det er skolen sitt behov som er utgangspunkt for en forespørsel, og skolen står fritt i valget av arbeidstaker.

Vi gjør oppmerksom på at en avtale som tilkallingsvikar ikke gir rett på vikaroppdrag, og at den som får avtale, kan takke nei til tilbud om vakt(er).

Kvalifikasjoner:

Det er ingen krav om formell utdanning, men det er en fordel om du har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Fagbrev som helsefagarbeider eller erfaring fra arbeid i skole eller barnehage er også bra.

Dersom du har et annet språk enn norsk som førstespråk, må du ha gjennomført norskprøve og ha oppnådd A2 på delprøva i skriftlig framføring, og B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.
Søknadsfrist: Ingen, mottas fortløpende

Kontaktperson: skolefaglig rådgiver Anne Arnegård Kjøl mob 477 57 024.

Politiattest

Dersom det blir inngått avtale om å være tilkallingsvikar, må det legges fram godkjent politiattest.

Den skal ikke legges med som vedlegg til søknaden, men sendes inn etter at det er gitt tilbud om stilling. Politiattesten blir makulert etter at den er sjekka, i forbindelse med tilsettingen.

Hol kommune har tatt i bruk nytt rekrutteringssystem, så vennligst benytt dette , dvs gå på hjemmesiden til Hol kommune eller rett hit: https://hol.easycruit.com/ , velg den stillingen du vil søke på, og trykk på den grønne knappen oppe til høyre: Søk her , godta personvernreglene, trykk Neste . (du trenger ikke opprette bruker først)

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Anne Arnegård Kjøl, Mobil 47757024, Epost: anne-arnegard.kjol@hol.kommune.no

Søknad

Søknadsfrist:
2021-12-30T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
3
Sektor:
Ikke oppgitt
Oppstart:
10.08.2021
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Hol kommune, Kultur og oppvekst
Adresse:
Ålmannvegen 8, 3576

Kultur-og oppvekstetaten, hvor disse stillingene er ledige, er en spennende etat med høyt kompetente medarbeidere som arbeider i barnehage, skole og med kultur. Det er gode muligheter for kompetanseutvikling. Kommunedelplanen for barnehage og skole 2019-2031 beskriver Hol kommune som oppvekstkommune. Hovedmålet er: «Hol kommune vil være en kommune der alle barn og unge mestrer livene sine gjennom læring, tilhørighet og inkludering i hele oppveksten.».

Om søknaden

Publisert:
05.07.2021
Sist endret:
03.12.2021