Nesbyen kommune

Tilkallingsvikar

  • Heltid
Nesbyen
mar 7, 2021

Org.nr.:964 951 640 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Vi trenger flere tilkallingsvikarer i barnehager og skoler i Nesbyen! Hvis du er interessert i å bli registrert, så kan du vise interesse ved å søke på denne stillingen.

Tilkallingsvikarer som det inngås avtale med, vil bli kontaktet av barnehage eller skole når de har behov for å tilkalle noen. Dette kan enten gjelde for noen timer en dag, for en dag eller flere dager.

Det er barnehagene og skolene sitt behov som er utgangspunktet for en forespørsel, og de står fritt i valg av arbeidstaker i det enkelte tilfellet. Den som blir ansatt som tilkallingsvikar, har rett til å takke nei til tilbud om vakter. Vi gjør oppmerksom på at en avtale som tilkallingsvikar ikke gir rett til vikaroppdrag.

Kvalifikasjoner:

  • Ingen krav til formell utdanning, men det er en fordel med fagbrev som barne- og ungdomsarbeider eller har andre relevante studier.
  • Erfaring fra arbeid i barnehage eller skole er en fordel.
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig. Dersom du skal jobbe i barnehage og har et annet språk enn norsk som førstespråk, er det krav til gjennomført norskprøve med A2 på delprøve i skriftlig framføring og B1 på delprøve i lese- og lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Gyldig politiattest må framvises før avtale inngås.

Egenskaper:

  • Evne til å opparbeide gode relasjoner med barn.
  • Fleksibel.
  • Gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

  • Høy faglig aktivitet i et inkluderende fellesskap.
  • Et godt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere.

Avlønning og betingelser:
Ansettelse iht. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner.

Søknadsfrist: 07.03.2021

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til:

Tjenesteleder barnehage, Else Skogen Tandberg, tlf. 32 06 83 90 / 95 04 33 26 eller e-post: else.skogen.tandberg@nesbyen.kommune.no

Konst. rektor Nesbyen barneskole, Kari Tovsrud Brenno, tlf. 32 06 84 52 / 48 01 22 01 eller e-post: kari.tovsrud.brenno@nesbyen.kommune.no

Rektor Nesbyen ungdomsskole, Petter Rød Knudsen, tlf. 32 06 84 73 / 91 77 94 49 eller e-post: petter.rod.knudsen@nesbyen.kommune.no

Søknad sendes:
Nesbyen kommune benytter elektronisk behandling av søknader. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknad. Via hjemmesiden finner du dette under fanen Snarveier og Ledige stillinger, velger knapp oppe til høyre på aktuell stilling og velger Søk her.

https://nes-bu.easycruit.com/

Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju. Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste.
Link til søknadsskjema: Send søknad

Søknad

Søknadsfrist:
2021-03-07T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Vikariat
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Offentlig
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Nesbyen kommune
Adresse:
Alfarvegen 117, 3540

Nesbyen kommune er hjertet i Hallingdal, og ligger mellom Oslo og Bergen i Viken fylke. Kommunen har ca. 3 300 innbyggere, hvorav 2 100 innbyggere er bosatt i Nesbyen. Det er et stort antall besøkende til kommunen på grunn av store hytteområder.

Barnehagedekningen er god, og det er et variert skoletilbud innen videregående skole i Hallingdal. I kommunen er det et mangfold av frivillige organisasjoner for alle aldersgrupper og interesser. Mulighetene for en aktiv fritid er mange både innen idrett, friluftsliv og kultur (www.nesbyen.no). Kommunen er en av Norges mest attraktive sykkeldestinasjoner (www.trailhead.no). Med Bergensbanen og Rv. 7 er kommunen lett tilgjengelig.

Om søknaden

Publisert:
03.02.2021
Sist endret:
08.02.2021