Til teamet vårt i Flå søker vi sommervikarer i ulike stillinger!

ISS har gjennom mange år bygget seg opp til å bli en viktig samarbeidspartner innen hotelldrift og samarbeider i dag tett med flere av de store hotellkjedene. Teamet vårt trenger forsterkninger fra våren til over sommeren, og vi ser etter deg som er et utpreget servicemenneske, som har et godt og smittende humør.

Vi lønner renholdere på hotell etter renholdsoverenskomsten, som starter på cirka 196 kroner per time. For kandidater som ikke bor i område kan ISS se på muligheten for å ordne bolig dagene du jobber.

Din jobb vil være å rengjøre og klargjøre hotellrommene for nye gjester. Jobben krever høy grad av effektivitet og hurtighet, og for å trives i jobben må du like fysisk tungt arbeid. Du er imøtekommende, omgjengelig, og en "do`er". Vi ønsker at du har noe erfaring fra renhold av hotellrom, hytter, lugarer eller lignende, og at du kommuniserer godt på norsk eller et annet skandinavisk språk.

Det vil være behov for deg i ukedager og helger. Vi ønsker selvsagt å gi deg vakter i god tid, men stillingen krever fleksibilitet, og at du har mulighet til å stille opp på kort varsel. 

 

Hvorfor skal du velge oss? 

Du vil bli del av et sosialt, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø som er basert på godt samarbeid, gode kundeopplevelser, høyt tempo og godt humør. Vi tilbyr lønn etter tariff, konkurransedyktige betingelser og forsikringsordning. 

  • ISS verdsetter sine servicehelter og prioriterer HMS høyt, slik at alle medarbeidere skal være trygge på jobb hos oss.
  • Hver måned feirer og løfter vi servicemedarbeidere som har utmerket seg spesielt – og hvert år kårer vi en nasjonal og global vinner!
  • ISS Academy har 150 ulike klasseroms- og nettkurs innen flere fagområder som gir deg mulighet til videreutvikling og andre karrieremuligheter i ISS.

Kanskje er dette starten på et langt arbeidsforhold i ISS?

 

Bli med å skap gode hotellopplevelser i sommer!

Istedenfor søknadsbrev ber vi deg laste opp din CV og svare på noe få spørsmål i et søknadsskjema. Vi ønsker deg lykke til!

Søknad

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen klikk på lenken web103.reachmee.com.

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord