Rollen:
Vi søker en deltids- eller fulltidsansatt til stillingen som billettselger. Du vil ha ansvar for å selge alle billetter i anlegget, og du vil bistå i den daglige kundeservicen og driften av hovedheisen. I et lite skisenter vil det også være flere praktiske gjøremål, som f.eks. å se til at kø og påstigning går som normalt, bistå driftsleder ved heisstans, snømåking, m.m.

Vi trenger en person som:
– Er blid og serviceinnstilt: Du blir ofte den første kundene møter hos oss, så det er viktig at du trives med å gjøre kundene fornøyde 😊
– Komfortabel med kassasystemer: Systemet er ikke veldig komplisert, men det er viktig at billettsalget og kortlesere fungerer, og at du kan betjene dette effektivt. Du må kunne løse det meste selv, og snakke med IT-support ved problemer. Du vil få opplæring.
– Ser hva som må gjøres, liker variasjon og noe fysisk arbeid: Et lite anlegg vil ha mange varierte oppgaver som må løses, og det er fint om du i ledige stunder kan hjelpe til med andre ting.

Arbeidstid:
I hovedsak trenger vi deg til ukedagene, og det vil være behov for arbeid i ferier. Vi er fleksible og kan diskutere dager/tider nærmere. Det vil være spesielt behov for arbeid i ferier. Vi ønsker tiltredelse ila. desember, i god tid før jul pga. opplæring.

Vi kan tilby:
– Møte med mange blide kunder hver dag!
– Mye tid utendørs og variasjon i arbeidsoppgaver
– Et jovialt og godt arbeidsmiljø
– Muligheter noen skiturer innimellom – i Norges beste skianlegg
– Lønn etter avtale

Send søknad til: ola.anfinset@gmail.com
Har du spørsmål? Ikke nøl med å ringe Knut på 99226124 for å slå av en prat!

Søknad

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen send en e-post til ola.anfinset@gmail.com

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord