Kokk
SesongStorestølen Fjellhotell er et familiedrevet hotell med 40 senger. På sommerstid er det a la carte servering fra kl. 14-19. Her serveres tradisjonell norsk mat i tillegg til vegetar/veganske retter. På kvelden serveres det en tre retters middag til våre gjester. Vi baserer oss på ren mat, økologiske råvarer og henter mye av råvarene fra Nerol Gård i Hol som driver økologisk med grønnsaker, urter og økologisk Spelsau. Det er derfor en fordel om du har erfaring med å lage tradisjonell norsk mat samt finere retter til vår middag på kvelden. På vår og høst har vi mange grupper på retreats. Disse krever allergitilpasning, samt vegetar og noen ganger vegansk mat. Vi innehar denne kompetansen, så dersom du er villig til å lære, kreves det ikke kompetanse på dette området.
Vi er et lite hotell beliggende midt oppe på fjellet omgitt av natur, langt fra nærmeste butikk. På vinterstid er vi en yndet toppturdestinasjon til de ulike toppene som omkranser hotellet. Er du glad i natur, fotografering etc. er dette stedet for deg! Førerkort er en fordel.
Vi søker en person som er villig til å lære og utvikle seg til å lage ren mat basert på økologiske råvarer. For kokkestillingen bør du ha min. 5 års erfaring fra storkjøkken.