Site logo

SOMMERJOBB PÅ HARDANGERVIDDA 2024

Hva vi ser etter

Vi ser etter allsidige,postivive folk, med godt humør, og ståpå-vilje.

Arbeidsoppgaver

SOMMERJOBB – 2024

Har du lyst på en litt annerledes, hektisk, eventyrlig og vakker sommer på Hardangervidda?

Vil du være en del av en fantastisk flott gjeng som jobber og driver Fagerheim Fjellstugu?

Ja, da ser vi etter nettopp deg som kan komme opp hit til oss for kortere eller lengre opphold – mellom 1. juli og 31. august!

  1. juni åpner vi sommersesongen med 49 deilige senger som er klare for alle forbipasserende som kommer til fots, på sykkel, med bil, buss eller tog, og vil nyte gode dager her hos oss. Her hos oss på Fagerheim serveres det daglig hjemmelaga, deilige måltider, enten i kafeen som er åpen for alle, alle dager i hele sesongen mellom kl 11 – 17 – eller til våre boende gjester som kan nyte en 3 retters saliggjørende hovedmeny i storstua om kvelden og våkne til en bugnende frokostbuffet neste dag. Fra inngangsdøra til fjellstua kan man gå ut på en rekke flotte turer både mot Finse i nord, Haukeliseter i vest, Setesdalen i sør og fjellene i øst.

Fagerheim Fjellstugu ligger sentralt på Hardangervidda, lett tilgjengelig langs RV7 mellom øst og vest.

Hit kommer du enten til fots over vidda, med egen bil eller med buss fra Oslo/Geilo eller Bergen, eller med tog fra Bergen eller Oslo som stopper på Haugastøl. Vi trenger folk til kjøkkentjenester, gjerne en kokk/kokekyndig sjel som har lyst til å sette "farge" på menyen vår i sommer. Resepsjonsarbeid, servering i kafe og restaurant og rengjøring av rom og alt annet man må gjøre ved ei fjellstue, er også oppgaver vi trenger gode folk til. Det er viktig for oss som eier og driver Fagerheim Fjellstugu, at den som kommer hit til oss for å jobbe i kortere eller lengre perioder, har lyst til å gjøre en forskjell og bidra til at fjellstua fortsetter å være en god plass å være, for alle.

Dagene er aldri like og vi ser helst at du snakker godt norsk (og gjerne også andre språk…) – er i god fysisk form, har gått en tur eller 100 i fjellet, har stor sans for menneskemøter og trives godt sammen med folk og dyr.

Arbeidstidene vil variere mellom morgen/midt på dag og ettermiddag/kveldsvakter. Ingen jobber natt her hos oss.

Vi tilrettelegger for at du skal få gått deg noen flotte turer også mens du er her, tatt deg en fisketur eller bare ligge i godstolen og lese ei god bok, innimellom arbeidsøktene.

Når du er hos oss har du fri kost og losji, i tillegg til lønn.

Høres dette fristende ut?

Ta kontakt med oss så raskt som mulig, ved å send mail eller ringe vertinna og slå av en prat på:

Mail: post@fagerheim-fjellstugu.no

Mobil: 92258498

Vi tilbyr

Vi tilbyr artig jobb i team, i et hektisk miljø og nydelig natur. Kost og losji.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password