Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 70 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Sesongpersonale til vårt badeanlegg Hallingstampen!

Beskrivelse

Vårt badeanlegg Hallingstampen!
Vårt personale i Hallingstampen er alle viktige brikker i puslespillet for en god gjesteopplevelse. Det er du som legger til rette for vellykkede sommerdager ved bassengkanten. En følelse av syden uten og krysse landegrensene. Du hjelper gjestene med å holde blodsukkeret i sjakk ved å lage enkel og god mat i vår kiosk i tilknytning til bassengområdet. Oppgaven din er å forskjønne besøket for gjestene våre og hjelpe dem som vil unne seg noe ekstra i ferien. Vi søker deg med fingerspissfølelse- og som gjerne har et permanent smil!

Hva skal gjøres?

En stilling i Hallinstampen vil gi deg daglig kontakt med våre gjester fra fjern og nær. Både lokale gjester fra nærområdet,faste helårsgjester og sommergjester som kommer til oss på First Camp Gol Hallingdal-ofte grunnet Hallingstampen! Dine oppgaver vil være kassebetjening med salg av matvarer og badeartikler,servering og matlaging. Bassengområdet skal alltid holdes pent og ryddig og du har øyet for hva gjestene setter pris på. Du er løsningsorientert og tenker at ingenting er umulig!

Som sesongansatt representerer du First Camp i mange ulike situasjoner, noe som gjør dette til en stimulerende og variert rolle.  Du er nøyaktig i ditt arbeid og du har stort fokus på kundetilfredshet. Vi legger stor vekt på personlig egnethet

 

Hvem søker vi?

For å være aktuell for arbeid i First Camp er fleksibilitet og arbeidsvilje første bud. Vi ønsker at alle våre medarbeidere skal kunne steppe inn og støtte opp der det trengs. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å legge tilrette for uforglemmelige ferieminner for våre mange gjester!

  • Du må være nøye, strukturert og ha ordenssans.
  • Du har lett for å tilpasse deg til den rådende situasjonen og er flink til å ta eget ansvar.
  • Som sesongansatt blir du ikke stresset av at du noen ganger har mye å gjøre. Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og ser teamet fremfor individet.

Selvfølgelig kan du uten problemer kommunisere på norsk eller engelsk, både for å kunne motta arbeidsinstruksjoner og for å ta deg av gjestene våre.
På grunn av alkoholservering bør du være 18 år. 

"Moments of happiness for the many people" er vårt motto.

Lykkelige øyeblikk for alle våre gjester – men også for våre medarbeidere. Vi ønsker å ha en positiv atmosfære fylt med glade og fleksible mennesker med herlig energi som smitter over på gjestene. I First Camp minner vi hverandre om at gjesten har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss – derfor er det opp til oss å levere.

Hva tilbyr vi?

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Sammen ønsker vi og fortsette suksesshistorien vår og vokse med flere talenter som ønsker å være med og bygge vår fremtid.

Hva er vilkårene?

Vi søker personale til sommersesongen. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger. Du har gjerne erfaring fra matlaging og kundebehandling tidligere. Opplæring vil selvsagt bli gitt.
Lønn i henhold til hotell og resturantbransjens kollektivavtale.

Sende inn en søknad til oss?

Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. 

Velkommen med din søknad allerede i dag!

 

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password