Site logo

Fagerli Leirskole søker etter allsidig vaktmester til en variert arbeidsdag.

Vi er på utkikk etter en selvstendig og kreativ vaktmester som kan litt av alt. Du må være villig til å prøve noe nytt og ha evnen til å se hva som trengs å gjøres både innendørs og utendørs. Vaktmesteren på Fagerli må kunne hjelpe både leirskolelærere og renholdspersonell ved behov, men viktigst av alt er at du liker å jobbe med folk, både elever, lærere og gjester, men også de andre flotte folkene på Fagerli.

Dagen din kan bestå i alt fra å reparere dørhåndtak til å lage klatrestativ. Du må være klar for alt fra å følge opp ventilasjonsanlegget, til å rake og beise når det er tid for det.  Vi leter med andre ord etter deg som har erfaring fra masse forskjellig, og ikke er redd for hverken «kjedelige» oppgaver, eller nye utfordringer.

Noe av det som er ekstra viktig når du jobber på Fagerli er at du kan være med å kjøre løyper og tråkke skileikanlegg/akebakke på vinteren (med snøscooter/ATV), og at du kan være ansvarlig for å følge opp «datavakmesteren», en app som styrer varme og lys i hele huset.

Har du fagbrev som tømrer eller lignende er det en bonus, men det viktigste er at du er praktisk anlagt og villig til å lære deg nye ting. Personlig egnethet vil bli viktigste ved en ansettelse. Har du glede av friluftsliv og er glad i å gå/stå på ski er det en bonus.

Stillingen er fortrinnsvis 100%, men vi kan tilpasse arbeidstid for riktig person. Fleksibilitet med mulighet for å jobbe mer i perioder det er behov, og heller avspasere i roligere perioder er ønskelig.

Fagerli tilbyr en trygg arbeidsplass med mulighet for mye fleksibilitet. Det er felles ferie i hele juli.

Fagerli Leirskole ligger i Skurdalen, i nabodalen til Geilo, og er en av landets eldste leirskoler. Siden starten i 1971 har skolen utviklet seg. Vi har nå et større hovedhus (23 rom med bad). Huset ligger ved et tun med gamle bygg, det eldste helt fra 1700-tallet. Det er også nyere bygg. Fagerli eier et stort område som strekker seg både oppover mot snaufjellet og nedover til Skurdalsfjorden. Gamme, stall, gapahuk og båthus er noen av de bygningene som ligger på området, og alt dette er det vaktmesterne på Fagerli skal følge opp.

Gjennom skoleåret arrangeres leirskole i ukedagene, og i helger og øvrige uker har vi helgegjester i form av idrettslag, bursdager, vennegjenger. konfirmantgrupper o.l. Arbeidsuken begynner gjerne med en felles treningsøkt på mandager for alle som jobber ved leirskolen før elevene kommer. For oss er det viktig at alle drar i samme retning og vil leirskolen og gjestenes beste – vi gleder oss til å få en ny med på laget!

Send noen ord til oss om hvorfor du er riktig for jobben og cv til mari@fagerli.no.

 

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til mari@fagerli.no

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til mari@fagerli.no

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password