Sesongarbeider i kjøttproduksjonen
SesongVi søker etter en produksjonsarbeider til vår lokalmatproduksjon på Garden. I hovedsak videreforedler vi 15-20 tonn lammekjøtt i løpet av sesongen.
Garden Oppheim er en gård i Hallingdal med 450 vinterfôra sau, vi har EFTA godkjente produksjonslokaler på gården vår. Opplæring vil bli gitt i HACCP og rutiner.
Arbeidet vil bestå av mye spekematproduksjon som salting og opphenging av pinnekjøtt. Da størstedelen av vår videreforedling omhandler pinnekjøtt. Det vil også innebære produksjon av pølser og burgere etter våre oppskrifter. Det vil være vakumpakking av kjøtt, og ta på etiketter på emballert vare. Om du har erfaring fra kjøttskjæring vil det telle svært positivt, ellers vil grundig opplæring bli gitt.
- Du må være struktuert og pålitelig, og kunne jobbe selvstendig.
- Gode språkferdigheter i skandinavisk eller engelsk språk
- Positiv
Vi søker etter en stabil og pålitelig person som ikke er redd for å ta i et tak. Det aller viktigste for oss er at du ønsker å jobbe, tar initiativ og er nøye i arbeidet du blir satt til.
Du blir lønnet per time utfra tariff og erfaring.
Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver.
arbeidstid fortrinnsvis dagtid, men noe kveld og helgearbeid kan forekomme.
Stikkord: butcher, meat production, local food production, meat salting and packing.
If you apply from foreign contries you must have a work permit in Norway (EU/EØS/Schengen) , we will not consider workers that must apply for work permit to UDI.
Send søknad med cv til oss på mail post@gardenoppheim.no
Det er ønskelig med referanse.
Varighet: 1 september 2023 – ca 20 desember 2023.