Site logo

Nesbyen kommune er kommunens største arbeidsgiver, med et svært bredt spenn av fagkompetanse og tjenesteyting. Servicetorget utgjør knutepunktet mellom administrasjon, kommunale tjenester, innbyggere, hyttenesninger og øvrig publikum.

Hos oss er ingen dager like. Her får du møte og bistå ansatte og publikum, og du vil få et unikt innblikk i kommunens ansvars- og virkeområder. Kanskje er dette springbrettet for karrierevalget videre?

I år er det kommune- og fylkestingsvalg, og i den forbindelse vil det være økt behov bemanning i front, i tillegg til at vi har ledig 50 % stilling som dekker et svangerskapsvikariat. Vi ser derfor etter deg som ønsker en spennende sommerjobb, der sommerfølelsen varer litt lenger enn normal. Ønsket arbeidsperiode er 6 måneder, fra 01.05.23 til og med 31.10.23, men dette kan avtales nærmere. Vi søker fortrinnsvis deg som kan arbeide 100 % i denne perioden, men mindre stillingsprosent kan diskuteres. Stillingen rapporterer til Tjenesteleder for Personal og service.

Stillingsbeskrivelse/arbeidsoppgaver:
Som servicemedarbeider i Servicetorget vil du:

  • bemanne kommunens sentralbord
  • besvare inngående telefoner
  • være organisasjonens ansikt utad
  • bistå med møteromsbooking

Beskrivelsen er ikke uttømmende, og andre oppgaver kan bli tillagt stillingen.

Kvalifikasjoner:
Det er ingen formelle krav til utdanning, men kandidater med erfaring fra lignende arbeid, gjerne fra en offentlig organisasjon, vil bli prioritert. Gode dataferdigheter i minimum Outlook og kalenderfunksjon er nødvendig, samt viljen til å lære og sette deg inn i nye systemer. Tilfredsstillende språkferdigheter i norsk, skriftlig og muntlig, er en forutsetning.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring og/eller fagbrev/formell kompetanse innen kontorfag
  • Erfaring fra sentralbord (vi bruker systemet TRIO) og kundemottak/skranke
  • Svært gode samarbeidsevner
  • Høy grad av serviceinnstilling

Personlig egnethet vektlegges i svært stor grad.

Søknadsfrist: 10.04.23

Tiltredelse: 01.05.23, eller etter nærmere avtale

Kontakt:
Ta gjerne kontakt med Magni Kjellesvik-Grote, tjenesteleder for Personal og service, på e-post: magni.kjellesvik-grote@nesbyen.kommune.no eller mobil: 47 47 58 57 eller ring Servicetorget på telefon 32 06 83 00 for å bli satt over til rette vedkommende.

Ansettelse:
Ansettelsen skjer i.h.t. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner. Ansiennitet beregnes ut fra innlevert dokumentasjon.

Søknad:
Nesbyen kommune benytter elektronisk behandling av søknader. Fra www.nesbyen.kommune.no og menyvalg Snarveier – Ledige stillinger. Ved å klikke Søk her, tas du videre til elektronisk søknadsskjema der du registrerer CV og søknadsbrev. Legg ved relevant dokumentasjon, som f.eks. vitnemål og attester. Søknader sendt utenom søknadsportalen (på e-post eller per post) vil ikke bli vurdert.

VIKTIG INFORMASJON: Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Dersom du krysser av for reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må reservasjonsønsket begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har reservert seg mot oppføring på søkerlisten. Dersom reservasjonsønsket ikke tas til følge, blir søkeren varslet om dette, jf. Offentleglova § 25. For mer informasjon om hvilke begrunnelser som kan tas til følge, se Regjeringens veileder fra s. 150.

Link til søknadsskjema: Søk her

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit nes-bu.easycruit.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit nes-bu.easycruit.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password