Arbeidsoppgaver:
Vi har ledig fast stilling som helsefagarbeider på korttids/rehabiliteringsavdelingen. Ambulansearbeidere er også velkommen til å søke.

Korttidsavdelingen er en avdeling med 10 korttidsplasser, 2 observasjonsrom og 1 palliasjonsrom. Det er blant annet fokus på rehabilitering, palliasjon og geriatri i avdelingen, og vi har et tverrfaglig spennende miljø med sykepleiere, helsefagarbeidere, fysioterapeut, ergoterapeut og lege. Vi har fleksiturnus med arbeid dag/kveld/helg.

Vi er stolte over at vi endelig kan prioritere de som går vakter i turnus! Det vil fra 01.01.23 bli betydelige økte kvelds-, helge- og høytidstillegg.

Arbeidstid:
• Vi har fleksiturnus, og du har derfor mulighet til å påvirke din egen arbeidstid og fritid.
• Vi kan også tilby mulighet for å jobbe komprimerte arbeidsuker som kan gi lengre friperioder.

Kvalifikasjoner:
• Autorisert helsefagarbeider eller ambulansearbeider
• Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig

Egenskaper:
• Ha gode samarbeidsevner
• Stabil, fleksibel og løsningsorientert
• Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:
• Et godt arbeidsmiljø
• Et godt tverrfaglig miljø
• Fleksible turnusordninger, arbeid i gjennomsnitt hver 3. helg
• Gode muligheter for utvikling
• Gunstig pensjonsordning, yrkesskade- og gruppelivsforsikring

Avlønning og betingelser:
Ansettelse iht. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjon.

Søknadsfrist:
Søknader blir vurdert fortløpende

Tiltredelse:
Etter avtale

Kontakt:
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til tjenesteleder Christiane Hanshus Edvardsen, che@nesbyen.kommune.no eller ring Nesbyen servicetorg på telefon 32 06 83 00 for å bli satt over.

Ansettelse:
Ansettelse skjer i.h.t. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner. Gyldig politiattest ikke eldre enn 3 mnd., må fremlegges før oppstart.

Søknad:
Nesbyen kommune benytter elektronisk behandling av søknader. Fra www.nesbyen.kommune.no og menyvalg Snarveier – Ledige stillinger. Ved å klikke Søk her, tas du videre til elektronisk søknadsskjema der du registrerer CV og søknadsbrev. Legg ved relevant dokumentasjon, som f.eks. vitnemål og attester. Søknader sendt utenom søknadsportalen (på e-post eller per post) vil ikke bli vurdert.

VIKTIG INFORMASJON: Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Dersom du krysser av for reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må reservasjonsønsket begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har reservert seg mot oppføring på søkerlisten. Dersom reservasjonsønsket ikke tas til følge, blir søkeren varslet om dette, jf. Offentliglova § 25. For mer informasjon om hvilke begrunnelser som kan tas til følge, se Regjeringens veileder fra s. 150.

Link til søknadsskjema: Søk her

Søknad

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på denne stillingen

For å søke på stillingen klikk på lenken nes-bu.easycruit.com.

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord