Site logo

Vi søker kokk til frokost- og middagstilberedning.

Hva vi ser etter

Søkeren må være stukturert og kunne legge opp sin egen arbeidsdag og ha oversikt og planlegge arbeidet og bestillinger for de neste ukene.

Søkeren må kunne vedlikeholde innholdet i IK mat perm.

Søkeren må være villig til å gjøre andre arbeidsoppgaver ved behov og spesielt i perioder med lite gjester.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en selvstendig kokk, erfaring kan erstatte formell utdannelse, for frokost- og middagstilberedning. Arbeidsoppgavene vil bestå i å servere frokost og forberede middag. Innkjøp og orden/renhold av kjøkken vil være ditt ansvar. I stille perioder av året kan annen forefallende hotellarbeid bli tildelt. Arbeidstid vil være 5 dager i uken med inntil 2 helger pr. måned. Normalarbeidstiden vil være morgen/formiddag (07-15), men ved spesielle anledninger vil det være ønskelig at du jobber på kvelden i steden for formiddag.

Vi tilbyr

Arbeid hovedsaklig på formiddag/dagtid.

Lønn etter kvalifikasjon/tariff

Selvstendig arbeid

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password