Geilo Hotell

Resepsjonist/hotellmedarbeider

  • Deltid
Hol

Geilo Hotell Søker resepsjonist og nattevakt for vintersesongen med mulighet for forlengelse for rett kandidat

Arbeidstaker må beherske et skandinavisk språk .

Gjennom fantastisk service skal du sikre at gjestene alltid blir tatt ekstra godt vare på, slik at de kommer tilbake igjen og igjen.

Daglig resepsjonsarbeid, sentralbord, inn- og utsjekking, besvare telefon og epost.

Betjening av hotellets lobbybar med servering av øl, vin og brennevin. Hjelpe til i restaurant ved behov. Resepsjonisten er hovedansvarlig for kassabeholdning i resepsjonen og bar samt oppgjør ved endt vakt Resepsjonisten er også operativ brannleder når hun/han er på vakt.

Relevant erfaring fra hotell og bar og/eller fagbrev er å foretrekke, men er du rette person med glimt i øyet og kan yte ditt ytterste er du også velkommen for å søke.

Du må være energisk, ha mot og være entusiastisk

Gode datakunnskaper, erfaring fra booking system tidligere er en fordel. Du må være utadvendt, ha utpreget serviceinnstilling med gjesten i fokus. Vi har også stort fokus på salg, så erfaring fra salg er også en stor fordel. Du må være selvgående, proaktiv, strukturert, ansvarsbevisst og fleksibel Du skal være en positiv bidragsyter til vårt arbeidsmiljø

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Deltid
Antall stillinger:
2
Sektor:
Privat
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Geilo Hotell
Hjemmeside:
https://www.geilohotel.no
Adresse:
gamlevegen 2, 3580

Geilo Hotel har 72 nyoppussede rom. Rommene har utsikt over den vakre Ustedalsfjorden eller mot skibakkene og Geilotoppen.

Rett ved skiheiser og turløyper ligger ærverdige Geilo Hotel. Hotellet er omkranset av vakker natur og er det første hotellet som ble etablert på Geilo.

Et hotell med tradisjon helt tilbake til 1880. Hos oss får du det tradisjonelle i en ny kledning, et vertskap som tar vare på deg fra booking

til utsjekk, servering av både nye og tradisjonelle

matretter.

Vi har 3 konferanserom med mulighet opptil 200 personer.

Restaurant med plasser opp til 210 personer.

Om søknaden

Publisert:
30.09.2021
Sist endret:
18.10.2021