Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 70 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Renholder til First Camp Gol!

Er du klar for å gjøre det skinnende rent og samtidig ha en morsom sommer? Som renholder på First Camp er du helten som skaper det første inntrykket og holder campingplassene våre i topp stand.

Hva er First Camp?
Målet vårt er klart – å bli verdens ledende campingkjede. For å nå dit er renholdere som deg avgjørende. Din dyktighet og fingerspissfølelse for detaljer skaper den omsorgsfulle atmosfæren som definerer First Camp, og vi forstår at suksessen til våre destinasjoner bygger på din innsats!

Hva innebærer rollen?
Som renholder sikrer du høy standard og renslighet i hytter, servicehus og andre fasiliteter. Du er nøkkelen til at First Camp fortsetter å være et sted der gjestene trives og kommer tilbake. I tråd med å skape merverdi for hverandre og våre gjester, forventes det at alle som jobber på destinasjonen kan trå til der det trengs. Dette innebærer at du, i tillegg til rengjøring og vedlikehold, kan bli bedt om å støtte opp med alle forekommende arbeidsoppgaver på destinasjonen.

Hvem søker vi?
Erfaring fra renholdsbransjen er ønskelig.  Vi leter etter deg som er nøyaktig, strukturert og har øye for detaljer. Som renholder trives du med tidvis høyt tempo og med å ha fullt fokus på kundetilfredshet. Du ser løsninger og har god tilpasningsevne.

Hva tilbyr vi?
Du vil få mulighet til å utvikle deg, lære nye ting og møte mennesker fra hele verden. Våre felles verdier styrer våre daglige handlinger:

  • We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
  • We Have Fun: Vi har det gøy på jobben og har en positiv holdning både internt og når vi møter gjestene våre.
  • We Simplify: Vi streber alltid etter å gjøre jobben vår enklere.
  • We Deliver Results: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr en arbeidsplass med gode muligheter for utvikling og omsorgsfulle kolleger som deler visdom og latter.

Vilkår
Vi søker medarbeidere til sommersesongen, med fleksible arbeidstimer mellom 20-40 timer/uke. Arbeidstid vil være varierende:tidlige morgener, sene kvelder og helger.
Lønn i tråd med hotell- og restaurantbransjens kollektivavtale.

Søknad
Vi gjennomfører intervjuer fortløpende. Velkommen med din søknad allerede i dag!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password