Site logo

Hvem er du og hva kan du bidra med?

Vi søker deg som er fleksibel og selvstendig til en spennende og ansvarsfull radiografstilling på vår desentraliserte avdeling på Ål i Hallingdal, HSS. Du har lyst til å være med på å bygge opp rundt vårt nye satsningsområde mammografi, i tillegg til å videreutvikle faget rundt konvensjonell røntgen og CT.  Det er tett samarbeid med fagmiljøene innad i avdeling for Bildediagnostikk samt et godt og rikt samarbeid lokalt på HSS.  Vi oppfordrer også deg som er nyutdannet radiograf til å søkestillingen. Er du nysgjerrig på hva vi har å tilby- ta kontakt med radiografleder Karoline Pedersen på tlf. 41464244.

Hvorfor jobbe i Vestre Viken?

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!

Om oss: Avdeling for bildediagnostikk er fordelt på Bærum, Drammen, Kongsberg og Ringerike – inklusive Hallingdal Sjukestugu på ÅL. Radiografene på HSS er underlagt seksjonsleder BILDE på Ringerike. På Hallingdal Sjukestugu er det stasjonert en CT lab og en konvensjonell lab, mammografi er under etablering. Avdelingen benytter seg av Philips RIS/PACS. Vi er en fremoverlent avdeling og seksjon som i 2019 var de første i Norge til å fjernstyre vår CT på HSS via Rural CT prosjekt. Avdelingen startet med bruk av KI høsten 2023.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

Som radiograf i dagtidsstilling vil du ha ansvaret for utøvelse av radiograffunksjonen på CT, konvensjonell røntgen, mammografi og andre nært tilhørende oppgaver på HSS. Du vil få muligheten til å være med på å bygge opp en nytt fagområde rundt etableringen av mammografi med oppstart av drift fra januar 2025. Tett samarbeid med poliklinikken, legevakt, sengepost og legesentre i Hallingdal samt andre fagpersoner på  BILDE Seksjon Ringerike og fagsamarbeid på tvers i Bilde Vestre Viken. Du vil være delaktig i Rural CT fjernstyring i samarbeid med seksjon Ringerike. Dette er en fantastisk spennende mulighet hvor du får være med å videreutvikle radiografenes rolle i desentraliserte strøk! 

Kvalifikasjoner

Vi trenger deg som:

 • Har gyldig norsk autorisasjon som radiograf, eller fullfører bachelorgraden i år.
 • Kan gjøre deg forstått på norsk eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.

Personlige egenskaper

 • Er fleksibel, strukturert, nøyaktig og kan arbeide selvstendig.
 • Positiv og god på samarbeid
 • Er løsningsorientert, ansvarsbevisst og tar initiativ.
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø og vi har mange muligheter internt.
 • Vi vektlegger god opplæring av våre nye kollega gjennom egne kompetanseplaner for nyansatte og ledere.
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger.
 • Ål har et rikt kulturtilbud, og ligger sentralt ved Bergensbanen.
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomst, og tiltredelse etter avtale.

Kontaktinformasjon

Karoline Pedersen, Radiografleder, +4741464244, karoline.pedersen@vestreviken.no

Arbeidssted

 

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Vestre Viken

Referansenr.: 4806329256
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.06.2024

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit candidate.webcruiter.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit candidate.webcruiter.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password