Site logo

Ønsker du å jobbe som overlege/erfaren LIS-lege i allmenn- eller indremedisin? Ønsker du å ha tid til familie, venner og fritidsinteresser, i tillegg til jobb? Er du glad i majestetisk natur? Liker du å forske?

Da oppfordrer vi deg til å lese videre om vår ledige stilling på Hallingdal sjukestugu (HSS), en avdeling ved Ringerike sykehus lokalisert i naturskjønne Ål.

Vi søker overlege innen allmennmedisin eller indremedisin, men erfaren Lege i spesialisering (LIS) er også velkommen til å søke. 

I denne stillingen vil du være med å videreutvikle og drifte en utstrakt sykehusaktivitet i distriktet kombinert med kommunale døgnsenger. HSS kan betegnes Vestre Viken i miniatyr, da alle Vestre Vikens klinikker er representert og har tjenester ved HSS. Nedslagsfeltet er de seks kommunene i Hallingdal og i tillegg tilkommer det en stor turistpopulasjon i Hallingdal. 

HSS består av somatisk sengeavdeling, somatisk poliklinikk med 5000 konsultasjoner og dialyseavdeling.  I tillegg er bildediagnostikk med CT og røntgen, laboratorietjenester, psykisk helse og rus, prehospitale tjenester og Statens Luftambulanse lokalisert ved HSS.

Sengeavdelingen har en unik og nytenkende driftsmodell og er driftet av Ringerike sykehus. Den består av 10 sengeplasser for spesialisthelsetjenesten og 10 interkommunale sengeplasser inkludert KAD- senger.  De fleste fagområder er representert i avdelingen, noe som gir en spennende og utfordrende arbeidsdag.  Avdelingen tar i mot ø-hjelpspasienter som utgjør rundt 60 % av alle innleggelser i avdelingen.  Avdelingen har CT og gir trombolysebehandling for akutte slagpasienter gjennom digitalisert samarbeid med Ringerike sykehus.

Det er tre faste legestillinger lokalisert på HSS for de somatiske. tjenestene, hvorav to er overlegestillinger og en er LIS- stilling. Det er mulighet for ulik faglig bakgrunn fordi avdelingen er kompleks i pasientsammensetning, og du får fulgt pasienten gjennom hele forløpet. Legene jobber tett sammen i det daglige arbeidet, som gir god kollegial støtte internt på HSS og sammen med legene på Ringerike sykehus. Mulighet for deltagelse på faglige møter digitalt med Ringerike sykehus. Erfaring vil bli vektlagt, men det viktigste er at du har interesse, glød og kompetanse for å være
med å videreutvikle vår avdeling, samt motiveres av å jobbe med forskning og innovasjon. 

Hovedarbeidstid er dagtid. Den som ansettes må delta i vakt/beredskap etter gjeldende plan. For tiden telefonberedskap uten oppmøte frem til kl.22 hver tredje uke og visitt hver tredje lørdag. 

ALIS-Lege i allmennmedisin får godkjent tjenesten som seks måneders løp i ny ordning for spesialisering i allmennmedisin. Vi har også inne søknad om å bli godkjent som læringsarena for generell indremedisin

Lyst til å komme innom HSS og få en omvisning? Si ifra, så avtaler vi møtetidspunkt. Flytte til Hallingdal? Vi kan være behjelpelige i en etableringsfase. Høres dette interessant ut? Da ønsker vi at du leser videre. Og hvis du kjenner deg igjen og tenker at dette kan være midt i blinken – så imøteser vi din CV og søknad.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke
hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn,
funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. 

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven er knyttet til behandling av heldøgnspasient men også polikliniske konsultasjoner innen arbeids-Ekg, Holther-vurderinger, oppfølging av onkologiske pasienter, ulik medisinsk dagbehandling og noe undervisning knyttet til Læring- og mestringssenter.

Endring i oppgaver ut fra utvikling i tjenester og avdelingens behov må påregnes.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som:

 • Er overlege i indremedisin, geriatri eller annen spesialitet
 • Er spesialist i allmennmedisin
 • LIS- lege eller ALIS- lege
 • Kan gjøre deg forstått på norsk eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg etter som er god på å bygge relasjoner, er trygg i rollen og er opptatt av service og kvalitet i det du leverer. Du må trives i en hverdag med flere oppgaver samtidig og prioritere fortløpende. Det er viktig at du er engasjert, har gode samarbeidsevner og har pasienten i fokus. Hvis du i tillegg er innovativ og opptatt av forskning og utvikling hvor du kan påvirke og videreutvikle eget arbeidsfelt, er trolig dette jobben for nettopp deg!

Hos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgavene og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et stort helseforetak som ønsker å utvikle og tilby helsetjenester på nye måter.
 • Spennende og utfordrende jobb i en region i utvikling.
 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø, og vi har mange muligheter internt.
 • Mulighet for deltakelse på kurs, seminarer, forskningskonferanser og andre utviklingsaktiviteter.
 • Et innovativt og godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer.
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland.
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger.

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035 

Kontaktinformasjon

Marit Øen Li, Avdelingssjef, +47 477 58 353

Arbeidssted

Helsetunvegen
3570 Ål

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Vestre Viken

Referansenr.: 4835152312
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 11.08.2024

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit candidate.webcruiter.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit candidate.webcruiter.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password