Nesbyen kommune

Ledig 100% stilling som sykepleier

 • Heltid
Nesbyen
nov 1, 2021

Org.nr.:964 951 640 Stillingsident: 2021/2089 Presentasjon av stillingen :

Vi har ledige faste stillinger som sykepleier på Elverhøy, for tiden ved korttidsavdelingen:

Korttidsavdelingen er en avdeling med 10 korttidsplasser, 2 observasjonsrom og 1 palliasjonsrom. Det er blant annet fokus på rehabilitering, palliasjon og geriatri i avdelingen, og vi har et tverrfaglig miljø med sykepleiere, helsefagarbeidere, fysioterapeut, ergoterapeut og lege.

Arbeidstid

Arbeidet utføres på dag- og kveldstid, og man må påregne arbeid hver 3. helg. Vi har fleksiturnus, og du har derfor mulighet til å påvirke din egen arbeidstid.

Ønskede kvalifikasjoner og krav

 • Autorisasjon som sykepleier
 • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
 • Politiattest må framlegges før ansettelse

Ønskede personlige egenskaper

 • Ha gode samarbeidsevner
 • Fleksibel og konstruktiv
 • Erfaring som sykepleier, gjerne innen ett av våre fokusområder rehabilitering, geriatri eller palliasjon
 • Personlig egnethet vi i høy grad vektlegges.

Vi tilbyr

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Et godt tverrfaglig miljø
 • Fleksible turnusordninger
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Avlønning og betingelser

Ansettelse iht. gjeldende lov- og avtaleverk. Lønn etter ansiennitet og kvalifikasjoner.

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til tjenesteleder Elianne Ulsaker, på tlf: 476 64 616, Epost: elianne.ulsaker@nesbyen.kommune.no.

Søknad sendes elektronisk via hjemmesiden til Nesbyen kommune: www.nesbyen.kommune.no, velg Snarveier , Ledige stillinger , velg aktuell stilling og trykk på Søk her. Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju.

Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Dersom du krysser av for reservasjon mot oppføring på offentlig søkerliste må reservasjonsønsket begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har reservert seg mot oppføring på søkerlisten. Dersom reservasjonen ikke tas til følge, blir søkeren varslet om dette, jf. Offentleglova § 25.
Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Elianne Ulsaker, Mobil +47 47664616, Epost: elianne.ulsaker@nesbyen.kommune.no

Søknad

Søknadsfrist:
2021-11-01T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
2
Sektor:
Ikke oppgitt
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Nesbyen kommune
Adresse:
Stasjonsvegen 69, 3540

Nesbyen kommune er hjertet i Hallingdal, og ligger mellom Oslo og Bergen i Viken fylke. Kommunen har ca. 3 300 innbyggere, hvorav 2 100 innbyggere er bosatt i de sentrumsnære områdene. Det er et stort antall besøkende til kommunen som følge av store hytteområder.

Barnehagedekningen er god, skolen kåret til Norges beste, og det er et variert skoletilbud innen videregående utdanning og fagskoler i Hallingdal. I kommunen er det et mangfold av frivillige organisasjoner for alle aldersgrupper og interesser. Mulighetene for en aktiv fritid er mange både innen idrett, friluftsliv og kultur (www.nesbyen.no). Kommunen er en av Norges mest attraktive sykkeldestinasjoner (www.trailhead.no). Med Bergensbanen og Rv. 7 som fartsårer, er kommunen lett tilgjengelig.

For mer inspirasjon, se filmen Bo i Nesbyen her: https://vimeo.com/528811190

Om søknaden

Publisert:
20.07.2021
Sist endret:
19.10.2021