Kokk på Hardangervidda i 2024
SesongVi trenger en som kan ta kjøkkenansvar på Krækkja DNT hytte
Vi er på leit etter en person som kan ha ansvar for å tilbrede maten som skal serveres på Krækkja.
- Bistå / legge til rette for enkel dagservering mellom kl 12 – 15
- Tilbereding av tre-rettermiddag til alt fra 8 – 70 gjester.
- Baking av brød som skal serveres til frukost
Kvalifikasjoner:
- Det er en fordel å ha jobbet på turisthytte eller lignende bedrift
- Trenger ikke ha kokkeutdannelse men bør ha erfaring fra kjøkken
- Ha interesse for lokalmat og tradisjonskost
- Ser løsninger i en til tider travel hverdag og kan planegge meny og innkjøp.
- Kan arbeide selvstendig og ha høy arbeidsmoral
- Har kunnskap om IK-Mat
Vi kan tilby:
- Jobb på fjellet 1161 moh
- Fri/avspasering med lønn mellom vinter og sommer sesong. (nesten 2 mnd)
- Vi tilbyr god lønn til rett person
- Ta vare på gamle tradisjoner og skape nye sammen
- Et nytt kjøkken med gode fasiliteter
- Mye frihet og mye ansvar
- Travle dager og rolige dager.
Vintersessongen er mars – april
Sommersesongen er fra slutten av juni til mitt i september
De som jobber på Krækkja må bo på hytta. Du får eget rom og det er felles stue og bad til betjeningen. Krækkjahytta ligger 5 km fra bilveg, vi bruker båt eller scooter som transport.
Send oss en søknad eller ring for en matprat.