Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 63 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Ikke alle helter bruker kappe.

En av de utvilsomt viktigste personene i First Camp er renholderen. Som renholder sørger du for at gjestenes førsteinntrykk speiler First Camps høye standard. Du er nøye og ansvarsfull. Du gjør rent og fint med omtanke for andre. Er du vår neste renholdshelt?

Beskrivelse

Målet vårt er å bli verdens ledende campingkjede, og dit kommer vi ikke med skitne anlegg. Uten renholdernes øye for detaljer og finfølelse kan vi ikke nå målet vårt. Destinasjonene våre står og faller på renholderne våre, og i First Camp verdsetter vi innsatsen deres høyt.

Hva skal gjøres?

Vi er på jakt etter flere renholdshelter til lokalt renhold. Som renholder i First Camp sikrer du at vi holder høy standard og og har utmerket renhold i hytter, servicehus og andre fasiliteter. At det er rent og friskt på First Camps destinasjoner, er svært viktig for oss, så derfor er også du svært viktig for oss. Dine hovedoppgaver omfatter rydding og rengjøring, men alle våre medarbeidere skal kunne steppe inn og støtte opp også på andre områder ved behov. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å slukke de brannene som oppstår.

Hvem søker vi?

Vi ser gjerne at du har erfaring med renhold fra før, og at du kommer med gode referanser. Hvis du har tatt utdanning på området, ser vi det som positivt, men det er ikke et krav. Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

  • Du må være svært nøye, strukturert og ha ordenssans for å passe til jobben.
  • Du har evnen til raskt å tilpasse deg til nye forutsetninger, har lett for å danne deg et helhetsbilde over alt som skal gjøres, og ser løsninger der andre ser problemer.

I og med at du er en renholdshelt blir du ikke stresset av å ha arbeid som venter. Du trives med alltid å ha mye å gjøre med fullt fokus på å skape stor kundetilfredshet. Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og ser teamet fremfor individet.

Selvfølgelig kan du uten problemer kommunisere på norsk(evnt svensk/dansk) eller engelsk, både for å kunne motta arbeidsinstruksjoner og for å ta deg av gjestene våre.

"Moments of happiness for the many people" er vårt motto.

Lykkelige øyeblikk for alle våre gjester – men også for våre medarbeidere. First Camp skal være arbeidsplassen som ikke føles som en arbeidsplass. Vi ønsker å ha en positiv atmosfære fylt med glade og fleksible mennesker med herlig energi som smitter over på gjestene. I First Camp minner vi hverandre om at gjesten har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss – derfor er det opp til oss å levere.

Hva tilbyr vi?

First Camp har en historikk med å rekruttere unge talenter som siden vokser i selskapet. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, lære noe nytt og treffe mennesker fra alle verdens land.

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Vi er et sterkt team og vil fortsette å utvikles med flere stjerner som vil være med på vår suksessreise.

Hva er vilkårene?

Vi søker medarbeidere til vår sommersesong. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger.

Hvordan søker jeg?

Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. Vi arbeider kompetansebasert med våre rekrutteringer og søker aktivt etter de medarbeiderne som best matcher den kravprofilen vi har satt opp for tjenesten. Som et første skritt i vår utvelgelsesprosess vil de personene som oppfyller våre kvalifikasjonskrav, gjennomføre en kortere rekrutteringstest. Du får mer informasjon om dette ved gjennomført søknad.

Kanskje dette er begynnelsen på resten av livet ditt? Velkommen med søknaden din allerede i dag!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password