Site logo

Solheisen søker kjøkkensjef til Solstua skirestaurant

Solstua er vår skirestaurant som ligger i direkte tilknytning til vårt skiområde. Her samles hyttefolket og våre dag-gjester fra nær och fjern hvor de nyter en sen frokost eller en velsmakende lunch. vi har av og til har vi tema-middagar, som Hokkaido nightskiing, med stor suksess. Da holder vi heisen åpen til 20.00 med påfølgende middag og drikkemeny, inspirert av ulike kjøkken. Stillingen gir frihet til kreative idéer og konsepter.

Solheisen byr på variert skiterreng med alt fra perfektr løyper i grønn vanskelighetsgrad til svart, tøff off-pist med klippehopp, eller bare herlige toppturer direkte fra toppen av skiområdet. Langrennssporet starter fra vår parkering. Her når man fine turer i dalgangen, eller så kan man ta heisen opp og gå mer eventyrlystne turer i fjellterrenget runt Hararhorn.

Det kommer bli muligheter for kjøkkensjefen på Solstua og hjelpe til med eventer og selskaper på Harahorn.
Være med på og skape den nya destinasjonen Solheisen med et unikt mattilbud for Hemsedal. Kreativt utvikle Solheisen til noe større enn hva det er idag, men beholde ”Solheisen roots-style”.

Kort sammanfattning av stillingen
• Kjøkkensjef
– Solstua
– Skirestaurant
– BBQ på uteområde
– Middag med alt fra fine dining til kule apres ski smaks opplevelser
– Catering
– Take-away
– Økonomi (kan diskuteres hvor mye)
– Innkjøp
– Personal vaktlister (kan samarbeide med restaurant ansvarlig)

Dine styrker: Du samarbeider godt med andre, er strukturert og liker å leve, bo og jobbe i fjellnatur. Du har en forkjærlighet for kortreist mat og er kreativ i matlagning med god kunnskap om å servere bra og næringsfulle skilunsjer, men også mer fancy kortreist mat paret med vin.
De fleste som jobber på Solstua og Harahorn er friluftsinteressert og liker å kjøre ski eller snowboard, så om du har interesse innenfor vintersport er det mulighet for å finne godt selskap og oppleve Solheisen og Grøndalen med gode kollegaer.

Om du har interesse for å dyrke egne grønnsaker er det en stor fordel, da vi har en liten gård. Her skal vi starte med selvforsyning til restaurantene samt holde geiter, høner og griser.

Du vil jobbe i et sosialt miljø, der teamet består av folk som har søkt seg til Solheisen for naturen, ro og fjellaktiviteter.

Send din søknad og CV til Kaj Zackrisson
Kaj@solheisen.no
Tlf 41346999

Mvh
Team Solheisen
Johanna, Anita, Julia, Nathalie
Jens, Henry, Jørn, Magnus, Babs, Kaj & Jørgen

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password