Site logo

Om oss:
Harahorn Fjellgård ligger nord i Hemsedal, i et av Norges vakreste og mest uberørte fjellområder. En fjellgård – høyt og fritt – 1100 meter over havet. På Harahorn kombineres den vakreste fjellnaturen med det beste innen arkitektur, gjestfrihet og mat.
Harahorn ligger i fjellmassivet som strekker seg sørover fra Jotunheimen, med topper opp mot 2000 moh.
Fra tunet på Harahorn har man et unikt utgangspunkt for å oppleve hele dette fantastiske området, året rundt. Du kan velge alt fra spektakulære toppturer til fredelige vandringer langs fjellvann og elver.

Harahorn Fjellgård består av flere hytter som ligger i et tun rundt Hovedhuset og Gildehallen. Gjestene kan velge alt fra en hytte, til dobbeltrom i hovedhuset eller et av våre stabbur.

Vi er veldig stolte av kjøkkenet på Harahorn! Smaken av fjellet og dalen kombineres med internasjonale impulser på nye og spennende måter. Våre ambisjoner om kvalitet og nivå på matopplevelsene er like høye enten det er lunsj eller middag eller om du velger å spise syv eller tre retter.
Kjøkkenet på Harahorn tilbyr kulinariske opplevelser inspirert av årstidene, lokale råvarer, naturen og fjellet i Hemsedal. Reinsdyr som har beitet i nærområdene, fjellørret fra Hemsedalsvann, selvplukkede multer, krekling, tyttebær og einebær er noen av råvarene som danner grunnlaget for kjøkkenet på Harahorn.

Nå har vi muligheten til å tilby deg en stilling som vår kjøkkensjef på dette vakre stedet omgitt av fantastisk natur.

Vi tilbyr:
Et godt og inkluderende arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av å se og støtte alle våre kollegaer
Gode betingelser og spennende stilling med fokus på kvalitet
Fantastisk natur
Personalhytte på hotellet tilgjengelig

Vi ønsker at du har:
Yrkesfaglig utdannelse med fagbrev og god erfaring innen matfaget
Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
Serviceinnstilt og utadvendt, og genuint interessert i kokkefaget
Har godt humør og jobber godt sammen med andre, men også er selvstendig og motivert
Har evne til å organisere og lede andre
Kvalitetsbevisst
Gode skandinavisk/norskkunnskaper (muntlig og skriftlig)
Førerkort og kjøretøy

Arbeidsoppgaver og ansvar:
Ansvarlig for innkjøp, personal, resultat og kvalitet
Økonomisk innsikt, må kunne prise og lage kalkyler
Jobbe tett med daglig leder or restaurant personalet
Oppdatering av menyer i takt med sesongene
Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
Ansvarlig for det daglige arbeidet på kjøkkenet
Utvikling og opplæring av lærlinger
Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg og andre
Yte ekstraordinær service for våre gjester
Oppvask og renhold
Holde orden på kjøkken, lager og serveringslokaler.

Vi gleder oss til å høre fra deg !

Med vennlig hilsen
Evelina M
Harahorn AS • N – 3560 Hemsedal
( +47 32 05 51 10
* booking@harahorn.no
þ www.harahorn.no
þ www.tamtogvilt.no

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password