Geilo Skiskole - Slaatta Skisenter AS

Geilo Skiskole søker ski og snowboard instruktører

  • Heltid
Hol

Personalteamet er en suksessfaktor for Geilo Skiskole sin fremgang og det er derfor viktig at du som søker er serviceinnstilt, fleksibel, ansvarsbevisst, hjelpsom, kreativ og en teamplayer.

"Det er vi som ski/ snowboard-instruktører som bruker mest tid med våre gjester i skisenteret. Vi er derfor avgjørende for om våre gjester reiser hjem med en positiv opplevelse"

Det er en stor fordel om du snakker og skriver på et skandinavisk språk.
Vi ser helst at du som søker har minimum skiinstruktør utdanning skandinavisk kurs 2 eller lignende, og gjerne snowboard, langrenn eller snøsport for funksjonshemmede som tilleggs disiplin. Dette da vi er en mindre skiskole og har behov for bredere kunnskap hos hver enkelt instruktør. Har du ikke skiinstruktør utdannelse, men ønsker å bli ski/ snowboardinstruktør? Da er du fortsatt velkommen til å søke og vi kan eventuelt veilede deg videre til kurs.

Arbeidet som snøsport instruktør på Geilo Skiskole er et aktivt og morsomt yrke der vi hver dag får muligheten til å skape opplevelser gjennom mestring og glede.
Vi er et mindre team med lidenskap for ski og snowboard, som ønsker å dele skiglede og legge til rette for mestring. Vi skal ikke bare utvikle våre gjester, vi skal sammen gjennom intern utdanning øke kunnskap og inspirere hverandre. Alle har noe å bidra med!

Geilo Skiskole er i stadig utvikling hvor vi ser positivt på etablering og investering i våre ansatte. Personalet er den absolutt viktigste resursen i vår bedrift og vi vil også legge tilrette for utvikling hos hver enkelt.

Jobben som ski/ snowboard instruktør på Geilo Skiskole innebærer ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret. Vi har en stor andel stamgjester og er anerkjent som en velrenommert og profesjonell skiskole.

Geilo Skiskole eies av Slaatta Skisenter AS. Vi er operative på Geilo og er en god samarbeidspartner til SkiGeilo. Slaatta Skisenter, Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift som setter service og vertskap høyest på lista. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort der etter åpnet også Slaattaheisen i 1960. I dag fremstår Slaatta som et moderne skisenter med fokus på barnefamilier. Et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer.
Varme, Ekte, Tradisjon og Trygghet

Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms hotel.

Besøk oss gjerne på https://slaattaskisenter.no/nb/geilo-skiskole/

Type stilling: Ski/ snowboard instruktør

Arbeidsoppgaver: Ski/ snowboard instruksjon og coaching for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret.

Krav utdanning: Skilærer utdanning

Stillingsperiode: Desember – sesong slutt (April)

Arbeidstid: Heltid/ deltid timebasis etter vaktliste

Språk krav: Norsk, svensk el. dansk + engelsk

Lønn: Etter avtale

Søknadsfrist: Søknader blir behandlet fortløpende

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
3
Sektor:
Ikke oppgitt
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Geilo Skiskole - Slaatta Skisenter AS
Hjemmeside:
https://slaattaskisenter.no/nb/geilo-skiskole/
Adresse:
Timrehaugvegen 34, 3580

Geilo Skiskole eies av Slaatta Skisenter AS. Vi er operative på Geilo og er god samarbeidspartner med SkiGeilo. Slaatta Skisenter AS, Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift som setter service og vertskap høyt. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort tid etter åpnet Slaattaheisen i 1960. I dag fremstår Slaatta som et moderne skisenter med fokus på barnefamilier. Et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer. Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms hotel.

Om søknaden

Publisert:
25.08.2021
Sist endret:
19.09.2021