Site logo

Personalteamet er en suksessfaktor for Geilo Skiskole sin fremgang og det er derfor viktig at du som søker er serviceinnstilt, fleksibel, ansvarsbevisst, hjelpsom, kreativ og en teamplayer.

"Det er vi som ski/ snowboard-instruktører som bruker mest tid med våre gjester i skisenteret. Vi er derfor avgjørende for om våre gjester reiser hjem med en positiv opplevelse"

Vi er et mindre team som arbeider på fast sesong og dette stiller krav til at vi er et team, sammensatt av både forskjellig kunnskaper, språk og kvaliteter.

Vi ser helst at du som søker har minimum skiinstruktør utdanning skandinavisk kurs 2 eller lignende, og gjerne snowboard, langrenn eller snøsport for funksjonshemmede som tilleggs disiplin. Vi har har behov for bred kunnskap hos hver enkelt instruktør. Det er stor fordel om du har gjennomgått kurs 3 eller 4 og arbeidet som ski instruktør tidligere.

Arbeidet som snøsport instruktør på Geilo Skiskole er et aktivt og morsomt yrke der vi hver dag får muligheten til å skape opplevelser gjennom mestring og glede.

Vi er et mindre team med lidenskap for ski og snowboard, som ønsker å dele skiglede og legge til rette for mestring. Vi skal ikke bare utvikle våre gjester, vi skal sammen gjennom intern utdanning øke kunnskap og inspirere hverandre. Alle har noe å bidra med!

Geilo Skiskole er i stadig utvikling hvor vi ser positivt på etablering og investering i våre ansatte. Personalet er den absolutt viktigste resursen i vår bedrift og vi vil også legge tilrette for utvikling hos hver enkelt.

Jobben som ski/ snowboard instruktør på Geilo Skiskole innebærer ski/ snowboard instruksjon for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret. Vi har en stor andel stamgjester og er anerkjent som en velrenommert og profesjonell skiskole.

Geilo Skiskole eies av Slaatta Skisenter AS. Vi er operative på Geilo og er en samarbeidspartner til SkiGeilo. Slaatta Skisenter, Geilo Skiskole er en familiebedrift som setter service og vertskap høyest på lista. Første heisen på Geilo åpnet i 1954 og kort der etter åpnet også Slaattaheisen i 1960. Slaatta er i dag et komplett skianlegg med skiskole, skiutleie, cafe og et stort skileikområde med mange morsomme elementer.

Varme, Ekte, Tradisjon og Trygghet er våre ledord.

Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger i gangavstand fra togstasjon og Geilo sentrum, og nabo til det historiske Dr.Holms hotel.

Besøk oss gjerne på https://slaattaskisenter.no eller geiloskiskole.no

Type stilling: Ski/ snowboard instruktør

Arbeidsoppgaver: Ski/ snowboard instruksjon og coaching for alle aldre, gjennomføring av arrangement og aktiviteter og delvis andre arbeidsoppgaver som er relatert til skisentret.

Krav utdanning: Skilærer utdanning

Stillingsperiode: Desember – sesong slutt (April)

Arbeidstid: Heltid/ deltid timebasis etter vaktliste

Språk krav: Engelsk, fordel med Norsk, svensk el. dansk

Lønn: Etter avtale

Søknadsfrist: Søknader blir behandlet fortløpende

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password