Kokk
SesongVi søker etter restaurantkokk (sommervikar) til vårt spisested på Perleporten Café & Bar.
Vi ser etter deg som har et brennende engasjement for kokkefaget, og som ønsker å bidra i vårt erfarne team. Høysesong for oss er vanligvis i vinterhalvåret siden Geilo er et klassisk vintersportssted med stolt historie som en av Skandinavias beste og mest populære alpindestinasjoner, men også på sommeren er det travle perioder for oss på Perleporten. Dette gir vårt kjøkken varierte arbeidshverdager, og spennende utfordringer!
Arbeidsoppgavene vil bestå av tilberedning og anretning av varm og kald mat på fastsatt meny, forefallende kjøkkenrutiner (herunder mathygiene og renhold på kjøkken og restaurant) og gjennomføring av store og små arrangementer. Vi har som mål å lage mest mulig mat fra bunnen, og egenproduksjon og kvalitet settes høyt.
Arbeidstiden vil variere, både dagvakter, kveldsvakter og helgevakter
Kvalifikasjoner:
• Relevant arbeidserfaring er en fordel, men ikke et krav
• Snakker du ett av våre skandinaviske språk er det en stor fordel, men dersom dine engelskkunnskaper er gode og du er en fremragende kokk, er det aller viktigst for oss
Personlige egenskaper:
• Gode samarbeidsevner
• Nøyaktig, punktlig og effektiv
• Trives i en hektisk hverdag med mange spennende utfordringer og mye gjestekontakt
Vi tilbyr:
En variert kokkestilling, først og fremst sommervikariat. Du vil oppleve varierte og givende utfordringer i et høyt kompetent arbeidsmiljø.
Vi ønsker oppstart av opplæring så raskt som mulig.
Er du interessert?
Ta kontakt:
Marita Furuseth, Mobil: +47 94848494, E-post: Perleporten@outlook.com