Site logo

Er du på utkikk etter en fleksibel jobb som gir deg muligheten til å tilpasse arbeidstiden etter dine forpliktelser? Norstat søker nå engasjerte intervjuere til å gjennomføre vår turistundersøkelse. Undersøkelsen foretas rundt om i hele landet, men du jobber kun i byen du bor i.

Vi søker intervjuere til å arbeide i følgende byer:

  • Trysil
  • Hafjell
  • Hemsedal
  • Kvitfjell

Hva innebærer jobben?

Som intervjuer vil du ha ansvaret for å kontakte turister og overnattingsgjester, og spørre om de ønsker å delta i en kort spørreundersøkelse om turismen. Arbeidet utføres enkelt ved bruk av nettbrett eller ved å legge inn mobilnummeret til respondentene, slik at de kan besvare undersøkelsen på mobilen.

Hvorfor velge Norstat?

Vi tilbyr deg full fleksibilitet når det gjelder arbeidstid. Du har friheten til å velge de dagene som passer best for deg. Alle våre ansatte vil motta grundig opplæring innen intervjuteknikk og bransjeledende metoder for innsamling av data.

Hvem søker vi etter?

Vi ser etter personer som er utadvendte, løsningsorienterte og trives med selvstendig arbeid. Du bør være komfortabel med å kommunisere med mennesker og ha gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Ansvarsbevissthet og pålitelighet er avgjørende egenskaper.

Arbeidstid:

Arbeidstiden varierer mellom kl. 07:00 – 22:00 på ukedager og helger. Du har muligheten til å velge hvor ofte du ønsker å jobbe, med et minimum på 2-3 ganger i uken. Det finnes også muligheter for mer arbeid hvis det er ønskelig.

Interessert?

Synes du dette høres spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vennligst fyll ut vårt interesseskjema her: https://forms.office.com/e/LuVAiSEmu2

Bli med i vårt team og bidra til å forbedre turismen i Norge.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit forms.office.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit forms.office.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password