Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 63 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

 

På en mett kropp sitter en glad knopp – og omvendt. Ved å servere mat til par og barnefamilier med blodsukkernivåer i risikosonen er du med og bidrar til feriefreden. Du får også mulighet til å sette en spiss på gjestenes måltider med din omtanke og fingerspissfølelse. Vær med og påvirk i sommer! Alle fortjener en fortreffelig matopplevelse, og det er vil ingen som skal trenge å være sinte og sultne i ferien?

Beskrivelse

Målet vårt i First Camp er å bli verdens ledende campingkjede, og uten mette og glade gjester kan vi ikke nå det målet. Derfor trenger vi positive og serviceinnstilte medarbeidere i bistroene våre. Vil du være med og bidra ? Destinasjonene våre er helt avhengige av velfungerende bistroer, og derfor verdsetter vi bistropersonalet vårt høyt.

Hva skal gjøres?

Som kokk er din fremste arbeidsplass i vår bistro på destinasjonen. Arbeidet omfatter tilberedning av matretter i henhold til våre rutiner. Du er også delaktig i varebestillinger. Internkontrollsystem og Matsikkerhet er en naturlig del av din arbeidshverdag hos oss.

Dine hovedoppgaver skal utføres i bistroen, men alle våre medarbeidere skal kunne steppe inn og støtte opp også på andre områder ved behov. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å slukke de brannene som oppstår.

Hvem søker vi?

Vi ser gjerne at du har erfaring med å arbeide på kafé, restaurant eller hurtigmatrestaurant og har gode referanser med deg. Hvis du har tatt utdanning innen hotell- og restaurantfaget, ser vi det som en fordel, men det er ikke et krav. Opplæring vil bli gitt!

Vi legger stor vekt på personlighet og ser frem til å få inn nye kolleger som vil gjøre tilværelsen enda bedre for både gjester og kolleger. Bistropersonalet utgjør en viktig del i vårt maskineri der hovedfokuset vårt er gode og minnerike matopplevelser for gjestene våre.

  • Vi ønsker at du skal være positiv i stressende situasjoner, ha evnen til å tilpasse deg når tingene skjer fort, og vi tror at det er viktig at du føler deg trygg på deg selv.
  • Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og ser teamet fremfor individet.

Selvfølgelig kan du uten problemer kommunisere på norsk eller engelsk, både for å kunne motta arbeidsinstruksjoner og for å ta deg av gjestene våre.

Moments of happiness for the many people er vårt motto!

Hva tilbyr vi?

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Vi er et sterkt team og vil fortsette å utvikles med flere engasjerte kollegaer på laget!

Hva er vilkårene?

Vi søker kokk til vår sommersesong. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger. Mulighet til og starte arbeidsforholdet før 1/6-2023.

Hvordan søker jeg?

Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. 

Velkommen med søknaden din allerede i dag!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password