Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 70 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Beskrivelse

Vi ønsker å bli verdens ledende campingkjede ved og fokusere på innovasjon,bærekraft og datadrevne gjesteopplysninger. Derfor vil vi at alle våre ansatte skal drives av å skape merverdi,ikke bare for gjestene våre,men også for hverandre. Noen som har et stort ansvar for og skape merverdi og en god opplevelse på destinasjonene, er våre eiendomsforvaltere-og her vil vi nå fylle på med en ny kollega!

Arbeidsoppgaver

Som Facility Manager styrer du vedlikeholdsavdelingen på campingplassen og rapporterer til Destinasjonssjef på First Camp Gol. Du har ansvar for forefallende vedlikehold på destinasjonen, blant annet gressklipping,snømåking,enklere reperasjoner og lignende.  Ansvaret dekker bygninger, uteområder, lekeplasser og kjøretøy. 
I sommersesongen styrer du sesongansatte i din avdeling.

I tråd med og skape merverdi for hverandre og våre gjester,skal alle som jobber på destinasjonene kunne ta i et tak der det trengs. Det betyr at du som vaktmester også skal kunne bidra på de andre avdelingene på destinasjonen. 

Kvalifikasjoner

For og passe inn i rollen som Facility Manager, er du intressert i generelt vedlikehold og har erfaring med dette. På en campingplass kommer man borti mye forskjellig, så allsidighet er viktig! Du er flink til og kommunisere og , du samarbeider godt med kollegaer og har evnen til og ta et helhetlig ansvar. Du må også føle deg komfortabel med moderne teknologi,gjester rundt deg i din arbeidsdag og å jobbe med service.

Vi ser gjerne at du har utdanning innen vedlikehold,teknologi eller bygg,men det er ikke et krav. Arbeidet krever derimot at du har tidligere erfaring fra og jobbe med vedlikehold av eiendommer og grønne områder eller lignende, og at du har gode grunnleggende kunnskaper om vedlikehold av eiendommer. Du må kunne  bruke,håndtere og vedlikeholde maskiner som traktor og gressklippere. Videre må du ha gode IT-kunnskaper og være vant med og bruke ulike typer verktøy/programmer for å planlegge og følge opp ditt eget arbeid. 

Et krav til stillingen er at du kommuniserer meget godt både muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk.
Det er ønskelig med førerkort klasse C.

Vilkår

Stillingen er fulltid, helårsstilling. Lønn etter avtale. 

Hva kan vi tilby deg?

I First Camp rekrutterer vi kompetanse og utvikler den. Hos oss får du mulighet til og vokse og lære-samtidig som du trives. Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre: 
WE CARE: vi bryr oss om hverandre,våre gjester og naturen.
WE HAVE FUN: vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre.
WE SIMPLIFY: vi skal alltid prøve og forenkle hvordan vi jobber med hverandre og våre gjester. 
WE DELIVER RESULTS: alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi vil skape en kjede,et sted der man alltid kjenner seg igjen uansett hvor man besøker oss. Derfor er det viktig for oss og være samordnet og tydelige, og med kollegaer som vil bygge noe stort sammen. Vi er åpne for nye ideer som kan forbedre det vi allerede er gode på. Som Facility Manager tilbyr vi deg en stilling der du både drar fordel av din store interesse for teknologi, samtidig som du får muligheten til og og utvikle deg innen ledelse og strategisk tenkning.  Når du trenger hjelp, har du tilgang til gode kollegaer både på destinasjonen og innad i kjeden. Vi er et sterkt team og vil fortsette å vokse med flere teamorienterte kollegaer. Føler du at dette er noe for deg?

Søknad

Utvalg og intervjuer skjer fortløpende. Send oss gjerne din søknad allerede i dag, da ansettelse kan skje før søknadsfristen løper ut.

 

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password