Site logo
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi en maskinsjefassistent som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere.
 
Seksjonen omformerdrift i Energi har ansvar for daglig drift og vedlikehold av Energis anleggsmasse. Avdelingen har et sterkt fagmiljø innen drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg og elektriske maskiner. Seksjonen har i dag 24 medarbeidere som er plassert på 8 lokasjoner inkl. leder. Nesbyen området vil bestå av 1 driftsleder/maskinsjef og 1 driftstekniker/maskinsjefassistent. Vi ser etter en positiv, ansvarsfull og engasjert energimontør med teknisk bakgrunn til denne rollen.
Den som tilsettes vil bli stasjonert i Nesbyen og ha ansvar for drift og vedlikehold av Energis energiforsyningsanlegg i Haugastøl, Nesbyen og Hønefoss, samt sonegrensebrytere i området. 
 

Hos oss får du

 
Vi er en organisasjon i endring. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i – med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:
 

 • Sentrale lokaler i Nesbyen
 • Varierte arbeidsoppgaver i tidvis hektisk, men spennende miljø
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

 
Vi er også opptatt av work-life-balance – for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.
 

Dette kommer du til å gjøre

 

 • vedlikehold og drift av Energis energiforsyningsanlegg i området
 • planlegging og gjennomføring av vedlikeholdsoppgaver 
 • feilsøking og feilretting på teknisk utstyr
 • delta i beredskapsordning
 • det må regnes med noe reisevirksomhet i stillingen

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

 
For jobben som maskinsjefassistent trenger du fagbrev som energimontør. Videre er det ønskelig med:
 

 • teknisk fagskole, linje for elkraft eller tilsvarende 
 • praksis fra drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg, høyspentlinjer, kraftstasjoner
 • førerkort klasse B
 • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne

 

Kjekt å vite

 
Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev – en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.
 
Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.
 
Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?
 
Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit bane-nor-sf.contactrh.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit bane-nor-sf.contactrh.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password