Storestølen Fjellhotell

Chef with holistic approach – summer season at a typical Norwegian mountain lodge/ Kokk med helhetlig tilnærming

  • Heltid
Hol

Chef with holistic approach – summer season at a typical Norwegian mountain lodge

Seasonal work with possibility to get permanent position

Storestølen Fjellhotell is situated in Hol on 1013 meters above sea level with panoramic views to Hallingskarvet National park.

There are 6 apartments and 7 rooms as well as one cafe/restaurant on the premises.

During the season, we have a lot of visitors from Norway and abroad that seek the ultimate mountain experience with good local food, hiking and sightseeing.

We do have a holistic approach and have a lot of guests visiting us for yoga retreats, workshops in nutrition etc.

We are seeking a chef who have experience in running the kitchen. Since we have a holistic view you need to be able to make vegan food as well as traditional Norwegian cuisine.

We do also get a lot of people with allergies and we make most of our food with no dairy or gluten

If you do not have a degree in cooking, you need to have the experience from a professional kitchen. You also need to be willing to learn how to make dairy free and gluten free food, and to have the willingness to try new dishes.

We are looking for a positive and service minded person who can do jobs outside the kitchen if necessary.

Language skills: Scandinavian or English.

It is an advantage if you like the mountain and beautiful scenery.

The work starts 20th June and lasts until middle/end of September, with possibility to transfer into a permanent position.

We offer room and board. Please take a look at our web-site: www.storestolen.no or our Facebook page https://www.facebook.com/Storestolen.fjellhotell for more information.

Welcome to our lovely mountain lodge.

Salary : to be agreed upon

Application: as soon as possible

Application, CV, picture and references can be forwarded to: anneg@storestolen.no

Norwegian text:

Kokk med helhetlig tilnærming

Sesongarbeider med mulighet for fast ansettelse

Storestølen Fjellhotell ligger i Hol Kommune på 1013 moh. med panoramautsikt utover Hallingskarvet Nasjonalpark.

Vi har 6 leiligheter og 7 rom og en kafe / restaurant i lokalene.

Vi har stor pågang i sesongen av både nordmenn og utlendinger som ønsker å oppleve god mat i en unik natur, med uante turmuligheter i nærområdet.

Vi har en helhetlig tilnærming og har mange gjester som besøker oss for yoga retreats, matkurs etc.

Vi søker en dyktig kokk som har erfaring med å drive kjøkkenet. Siden vi har et helhetlig syn, trenger du å kunne lage vegansk mat så vel som tradisjonell norsk mat.

Vi får også mange mennesker med allergi, og vi lager mesteparten av maten vår uten meieriprodukter eller gluten. Hvis du ikke har fagbrev, bør du ha erfaring fra et profesjonelt kjøkken. Du må være villig til å lære å lage gluten- og melkefri mat, og ha vilje til å prøve nye retter.

Det viktigste er at du er glad i å lage ren mat, og liker å prøve nye ting.

Du må være en positiv og serviceinnstilt person, som kan gjøre enkelte oppgaver også utenfor kjøkkenet når det er rom for det.

Du må snakke norsk, eller skandinavisk / engelsk.

Det er en fordel om du liker fjellet og vakker natur.

Arbeidsperioden vil være fra 20. Juni og varer til midten / slutten av september, med mulig forlengelse ved fast ansettelse.

Vi kan tilby losji på stedet. Ta gjerne en titt på vår hjemmeside : www.storestolen.no for mer info.

Velkommen til fjells.

Lønn : Etter avtale

Søknad, CV, bilde og referanser sendes til: anneg@storestolen.no

Søknad

Søknadsfrist:
snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Privat
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Storestølen Fjellhotell
Hjemmeside:
https://www.storestolen.no

Storestølen Fjellhotell

Strønde 216

3577 HOVET - NORWAY

Phone: +47 320 90 400

www.storestolen.no

Om søknaden

Publisert:
11.06.2021
Sist endret:
21.06.2021