Site logo

Er du positiv og opptatt av god kundebehandling? Våre engasjerte butikkselgere sørger hver dag for at våre kunder får den servicen de fortjener. Samt holder butikkene ryddige, rene, og alltid velfylte med spennene produkter. 
 
Nille på Bjørneparken Kjøpesenter i Flå søker en deltidsansatt i en 50% stilling, der prioriterte arbeidsdager er (men ikke begrenset til) Torsdager, Fredager, Lørdager, og Søndager. Noe som tilsvarer ca. 19 timer i uken.
 
Vi søker en fleksibel person som kan jobbe dagtid, kvelder og helger. Da det blir muliget å jobbe mer i ferier og i høysesonger, men også etter forespørsel.
 
Nille kan tilby varierte arbeidsoppgaver, opplæring og erfaring i butikkdrift, salg, kundeservice og varebehandling i et av Norges mest kjente merkevarer. 
Og som ansatt hos oss, får du bruke vår gode personalkjøpsordning.

Våre forventninger til deg:
Du er selvstendig og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og er en lagspiller som er god på kommunikasjon og samarbeid. Det er viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø og en butikk som våre kunder trives i. Og at du takler både travle og rolige arbeidsdager.
Det er et pluss om du har salgserfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du må ha fylt 18 år og du må være god i norsk, muntlig og skriftlig.

Er dette noe for deg? Da gleder vi oss til å lese din søknad.
For mer informasjon og detaljer om stillingen, ta kontakt med Butikksjef direkte i butikken eller på tlf: 48303028 / e-post: BS529@NILLE.NO

 

Nille ble etablert i 1982 og er i dag er et av Norges mest kjente merkenavn med rundt 300 butikker og 1,5 millioner medlemmer i kundeklubben. Nille er en norskeid kjede med en stolt og lang historie som har gitt oss en unik posisjon hos våre kunder. Nille er en inspirerende og moderne butikk, med bredde av produkter til glade festdager og gode hverdager i alle sesonger med verdi for pengene. Nille er på en spennende utviklingsreise, hvor butikken, sortimentet og kategoristyringen er avgjørende elementer. I tillegg jobber vi nå med viktige initiativ innenfor bærekraft og digitalisering.

Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit web106.reachmee.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit web106.reachmee.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password