Site logo

First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 63 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no

Bli en del av noe stort

First Camp er ikke som andre arbeidsplasser. Vi ansetter bare personale i den absolutte verdensklassen. De skikkelig juvelene kommer alltid til oss. De beste av de beste. Sånne som tåler trykket og holder seg på bena når andre kollapser. De som har blitt begavet med mange talenter. Som uten problemer går inn i og ut av roller. Er det kameleoner i sitt naturlige habitat? Undres turistene. Nei, det er medarbeidere i First Camp, svarer vi.

Beskrivelse

Målet vårt er å bli verdens ledende campingkjede. Da trenger vi førsteklasses sesongpersonale på alle våre destinasjoner. Som ansatt på First Camps campingsteder kan du enten være det verdifulle ansiktet utad i våre resepsjoner, redde dagen i våre bistroer eller legge listen høyere enn høyest som renholder. Hvilke talenter har du?

Hva skal gjøres?

Som sesongansatt representerer du First Camp i mange ulike situasjoner, noe som gjør dette til en stimulerende og variert rolle. Hvis du har utdanning på et av de nedenstående arbeidsområdene, er det en fordel, men ikke et krav. Vi legger stor vekt på personlig egnethet. I søknaden din kan du velge en eller flere roller som passer deg.

Resepsjon / butikk. Du er det første gjestene ser, og det siste de glemmer. Her hviler ansvaret på deg for på beste måte å starte gjestenes ferie for å sikre at de begynner og avslutter besøket sitt hos oss med en god følelse. I tillegg til vanlige resepsjonsoppgaver, som omfatter å lose gjestene våre i riktig retning når det gjelder aktiviteter på campingen og i det nærliggende området, står du også for butikksalget. Å være fleksibel, vennlig og løsningsorientert er viktige egenskaper.

Bistro. Personalet i bistroene våre er viktige brikker i puslespillet. Det er du som utgjør forskjellen på vellykkede sommerdager og komplett katastrofe. Hjelp gjestene med å holde blodsukkeret i sjakk ved å lage enkel og god mat i henhold til våre smidige konsepter. Oppgaven din er å forskjønne besøket for gjestene våre og hjelpe dem som vil unne seg noe ekstra i ferien. Her søker vi deg med fingerspissfølelse som gjerne har et permanent smil!

Hallingstampen Friluftsbad heter vårt badeanlegg som er åpent fra ca midten av juni til ca midten av august. Her kan du være med og gi gjestene en smak av sydenstemning midt i Hallingdal! Tilberedning og salg av varme og kalde retter, kioskvarer, billetter og diverse badeartikler er en del av oppgavene på denne avdelingen. Bassengområdet skal holdes ryddig og innbydende. Du hjelper også våre badegjester med og overholde regler for bruk av både basseng og vannsklie.

Renholder. Kanskje den viktigste av alle jobber. Uten rene og friske anlegg spiller det ingen rolle hvor vakre omgivelsene er, eller hvor trivelig personalet er. Rollen som renholder er et oppdrag som vi verdsetter høyt. I vårt mål om å bli verdens ledende campingkjede kreves det høy standard, og da må vi ha renholdere som er nøye, yrkesstolte og har øye for detaljer.

Appellerer en av disse spennende rollene til deg? Les videre for å se hvordan du søker allerede i dag!

Hvem søker vi?

For å være aktuell for arbeid i First Camp er fleksibilitet og arbeidsvilje første bud. Vi ønsker at alle våre medarbeidere skal kunne steppe inn og støtte opp der det trengs. First Camp tar alltid utgangspunkt i gjestenes behov, og vi hjelper hverandre med å slukke de brannene som oppstår.

  • Du må være nøye, strukturert og ha ordenssans.
  • Du har lett for å tilpasse deg til den rådende situasjonen og er flink til å ta eget ansvar.
  • Som sesongansatt blir du ikke stresset av at du noen ganger har mye å gjøre. Vi ser gjerne at du liker å by på deg selv, har humor og ser teamet fremfor individet.
  • Du liker variasjon og setter pris på å ha forskjellige arbeidsoppgaver. 

Selvfølgelig kan du uten problemer kommunisere på norsk/nordisk språk eller engelsk, både for å kunne motta arbeidsinstruksjoner og for å ta deg av gjestene våre.

Moments of happiness for the many people er vårt motto!

Lykkelige øyeblikk for alle våre gjester – men også for våre medarbeidere. First Camp skal være arbeidsplassen som ikke føles som en arbeidsplass. Vi ønsker å ha en positiv atmosfære fylt med glade og fleksible mennesker med herlig energi som smitter over på gjestene. I First Camp minner vi hverandre om at gjesten har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss – derfor er det opp til oss å levere!

Hva tilbyr vi?

First Camp har en historikk med å rekruttere unge talenter som siden vokser i selskapet. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, lære noe nytt og treffe mennesker fra alle verdens land.

Våre felles verdier styrer vår hverdag og hvordan vi oppfører oss mot hverandre:

We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
We Have Fun: Vi har det gøy på jobb og har et glimt i øyet, både internt og med gjestene våre

We Simplify: Vi skal alltid forsøke å forenkle hvordan vi jobber.
We Deliver Results: Alt vi gjør, skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og omtenksomme kolleger. Kolleger som gjerne byr på både gode råd og en god latter. Vi er et sterkt team og vil fortsette å utvikles med flere stjerner som vil være med på vår suksessreise!

Hva er vilkårene?

Vi søker medarbeidere til vår sommersesong. Arbeidstidene varierer og inkluderer også tidlige morgener, kvelder og helger.

Hvordan søker jeg?

I søknaden din skriver du inn i en eller flere roller du er interessert i. Utvelgelse og intervjuer skjer løpende, så send inn søknaden din omgående. Vi arbeider kompetansebasert med våre rekrutteringer og søker aktivt etter de medarbeiderne som best matcher den kravprofilen vi har satt opp for tjenesten. 

Kanskje det er nettopp deg vi ser etter? Velkommen med søknaden din allerede i dag.

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit firstcampno.varbi.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password