Site logo

Er du utdannet barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider eller har annen relevant utdannelse eller har et ønske om å utdanne deg til å bli barne- og ungdomsarbeider, så er det DEG vi ser etter i Hol kommune!

Hol kommune er et godt sted å jobbe og bo. Kommunen har ca. 4500 innbyggere og ligger i hjertet av Sør-Norge, med gode forbindelser både med bil, tog og buss. Fra Geilo er det ca. 25 mil til både Oslo og Bergen, og alle rutegående persontog stopper på stedet. Vi har et rikt og aktivt kulturliv med mange lag og foreninger. Vi har flott og variert natur med utallige tilbud sommer som vinter.

Hol kommune har ledige stillinger i følgende barnehager:

 • Geilo barnehage
 • Vestlia barnehage
 • Hol barnehage
 • Dagali og Skurdalen barnehage
 • Hovet barnehage

For mer informasjon om barnehagene i Hol kommune, se vår hjemmeside: Barnehager i Hol – Hol kommune  

I søknad skriver du hvilken barnehage du ønsker å jobbe i og hvilken stillingsstørrelse som ønskes. 

Kvalifikasjoner

Å jobbe i barnehage er lærerikt, variert og morsomt. Det er en trygg og fin jobb og ikke minst en svært samfunnsviktig jobb! Du jobber sammen med profesjonelle, faglig dyktige, kreative, omsorgsfulle og engasjerte mennesker som hver dag gjør en enorm innsats for at barn skal ha en best mulig hverdag.

Høy barnehagekvalitet er viktig for oss i Hol kommune og vi ser etter nye gode medarbeidere med godkjent fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, har annen relevant utdanning eller er villig til å utdanne seg til å bli barne- og ungdomsarbeider. Det er positivt om du har erfaring fra barnehage, men det er ikke et krav. Det viktigste for oss er at du er motivert for å jobbe med barn og klar for å gjøre en innsats.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Være aktiv og deltakende i samspill, lek og aktiviteter med barna ute og inne.
 • Planlegge og legge til rette for barns lek og aktiviteter.
 • Bidra til utvikling av et stimulerende og allsidig leke- og læringsmiljø for det enkelte barn og barnegruppen.
 • Tilegne seg og utvikle ny kunnskap i forbindelse med tema og prosjekter.
 • Etablere gode relasjoner og samarbeide med foreldre til barns beste.
 • Delta i arbeid med praktiske oppgaver i barnehagen.
 • Være en aktiv bidragsyter i utviklingen av arbeidsmiljøet.
 • Spesialpedagogisk arbeid i tett samarbeid med pedagogene i barnehagen.

Hvorfor jobbe hos oss?

Når du går på jobb i en av Hol kommunen sine flotte barnehager vil du møte engasjerte kollegaer med høy kompetanse. Sektoren jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling av personalet og vi kan legge til rette for nødvendig etter- og videreutdanning. Som nyansatt vil du få tett oppfølging og veiledning i barnehagen. 

Barnehagene har i lang tid vært engasjert i prosjektet «Inkluderende barnehage- og skolemiljø» og jobber nå med «Kompetanseløftet» som hovedtema. Alle barnehagene har økt grunnbemanning og spesialpedagog som jobber tett med alle barnehagene i et forebyggende perspektiv. Sektoren samarbeider også med de andre kommunene i Hallingdal og Høgskoler når det gjelder kompetanseheving.

Liker du en aktiv arbeidsdag både inne og ute, varierte arbeidsdager, godt arbeidsmiljø, samarbeid på tvers om barnas oppvekst- og læringsmiljø og stor frihet i hvilke aktiviteter som skal skje i løpet av barnehagedagen til barnets beste? Da er Hol kommune sine barnehager den riktige plassen å jobbe!   

Som ansatt i barnehagene i Hol kommune får du flyttegodtgjørelse, klesgodtgjørelse og utendørs arbeidstøy, gode pensjon- og forsikringsordninger. Lønn følger sentrale avtaler og Hol kommunes lokale personalordninger. 

Det er mange menn i barnehagene i Hol kommune og menn oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: Løpende

 • Dersom ditt førstespråk ikke er norsk (eller samisk/svensk/dansk), må du i henhold til barnehageloven § 28 dokumentere norskprøve nivå A2 i skriftlig fremstilling og B1 i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon, med mindre du har 5 års relevant arbeidserfaring eller bestått karakter i norsk fra grunnskole eller videregående skole.
 • Politiattest er i henhold til barnehageloven § 30 påkrevet for stillingen. Vi bidrar med å fremskaffe en attest. For å søke stillingen, må du ha fylt 18 år.

Trenger du mer informasjon om barnehagene i Hol kommune så finner du det på Hol kommune sin hjemmeside www.hol.kommune.no

For nærmere opplysninger, kontakt barnehagefaglig rådgiver Bernt Ivar Hjelmsø mobil: 476 69 259 eller

e-post: bernt.ivar.hjelmso@hol.kommune.no

Søkeportal finner du på https://hol.kommune.no/ eller https://hol.easycruit.com

Kopi av attester og vitnemål tas med til et eventuelt intervju. Vitnemål og attester returneres ikke

Link til søknadsskjema: Søk her

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Om arbeidsgiver
Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit hol.easycruit.com.

Søk på stilling

Søk på stilling

To apply for this job please visit hol.easycruit.com.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password