Site logo

Vi er i gang med å rekruttere sesongansatte til 2024-sesongen. Vi trenger glade medarbeidere i mange avdelinger.

Hver sesong er parken vår fylt med glade barn og voksende som skal skape fine ferieopplevelser.
For å få jobb hos oss må du:
• Fylle 16 år i 2024 (for noen avdelinger)
• Kunne jobbe helger også før og etter sommerferien
• Stille på obligatorisk opplæringskveld 23 juni

Våre avdelinger:

Høyt & Lavt:
Du bør ikke ha høydeskrekk om du vil jobbe som instruktør i Høyt&Lavt Hallingdal. Vi trenger spreke og trygge instruktører til parken vår. Her må alltid sikkerheten og gjesteopplevelsen være i fokus. Arbeidsoppgavene vil være tilpasning og utdeling av klatreutstyr til våre gjester. Gjennomføre opplæring og innføring i klatreparken før de starter med klatringen. Være sonevakt med ansvar for gjestenes sikkerhet under klatringen.
Alderskrav: Minimum fylt 18 år i 2024

Renhold:
Gode gjesteopplevelser begynner med rene fellesarealer og delikate hytter. Er du pålitelig, nøyaktig og har et øye for detaljer er kanskje dette jobben for deg? Det er en fordel om du kan snakke et skandinavisk språk, men engelsk går også bra. Har du erfaring fra renholdsarbeid før er det bra, men det er ikke et krav da du vil få full opplæring og oppfølgning av våre flinke renholds ledere.
Alderskrav: Minimum fylt 16 år i 2024.

Kiosk:
Uten mat og drikke duger helten ikke. Etter en lang dag med aktivitet blir både store å små sultene. Vi søker deg som er Glad, effektiv og strukturert. I Kiosk avdelingen vår jobber du inne i lekelandet. Kiosken vil være åpen i skolens ferie og søker derfor deg som kan jobbe minst 4 uker i tidsrommet uke 26-31

Opplæring vil bli gitt.
Alderskrav: Minimum fylt 16 år i 2024.

Drift:
Med en park som strekker seg over store områder trenger vi noen som kan ta vare på dette. Liker du å tilbringe dagen ute uansett vær? Er du handy og liker å fikse saker? Liker du å jobbe fysisk? Er du imøtekommende og serviceinnstilt? Da synes vi du skal søke på drift.
Alderskrav: Du må være over 18 år og ha førerkort.

Resepsjon/Servitør:
Du er strukturert og serviceinnstilt. Du løfter alltid blikket med et smil når gjesten kommer inn døren. Du har god lokalkunnskap. Du er ikke redd for å svare mail eller telefon. Du må ha god systemforståelsen da du vil jobbe aktivt med våre bookingsystemer både for resepsjon og restaurant. Du liker godt å yte god service og liker at ting er i orden rundt deg.  Du må snakke og skrive et skandinavisk språk og engelsk godt.
Alderskrav: Helst over 18 år i 2024

Bistro Kokker:
Du håndterer stress, du kan god mat, du liker å stå på, du vet at samarbeidet mellom kokker og servitører er viktig. Fagbrev er bra, men ønske om å lære er enda viktigere.
Send oss CV og søknad til hallingdal@topcamp.no

Søknadsfrist:20.04.2024

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til hallingdal@topcamp.no

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til hallingdal@topcamp.no

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password