Site logo

Vil du være med å bygge neste generasjons kryptolommebok?

Kryptofi er en norskutviklet lommebok som gir brukervennligheten til sentraliserte tjenester, kombinert med lommebøkers sikkerhet og unike tilgang til desentralisert finans. Mens børser krever at du overlater full kontroll over dine eiendeler, og dagens lommebøker krever høy teknisk kompetanse, tilbyr Kryptofi en intuitiv, sikker og non-custodial “cross-chain” løsning.

Øverste prioritet er sikkerhet og brukervennlighet. Hos oss må ingen forholde seg til valg av blokkjede eller gas-fee-betaling. Swap mellom kryptovalutaer som på en børs, samtidig som  du selv beholder kontrollen over dine eiendeler. Det finnes allerede en betaversjon med aktive pilotkunder.

Alt bygges “in house”, og nå er vi ute etter en full-stack typescript-utvikler. Som utvikler hos Kryptofi vil du jobbe med alle deler av lommeboken; fra frontend til backend (“serverless”/ “cloud functions»). Det er fint om du har kompetanse innen blokkjedeteknologi, men det er ikke et krav. Opplæring vil gis. Du må derimot kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk.

Lommeboken utvikles i dag som en PWA med denne tech stacken:

  • Typescript
  • React
  • Next.js
  • Node.js
  • Vercel
  • PostgreSQL

Blockchain specs (du trenger ikke erfaring med dette)

  • Account Abstraction
  • Safe Core
  • Zodiac

Om dette er riktig teknologi for fremtiden også, får du være med å avgjøre. Vi er en AI-first startup som tar i bruk AI i det meste vi gjør. Du vil jobbe tett sammen med Kryptofi Code Monkey (en GPT) og GitHub Copilot. Før vi tar avgjørelser innen valg av teknologi, kodestil, språk, arkitekturrammeverk osv., spør vi alltid oss selv (eller en GPT) hvilke valg som vil gi oss mest mulig hjelp fra AI.

Du blir vår første ansatt, og du vil arbeide tett med Asgeir (founder) og Maren (co-founder). Asgeir har master i programutvikling, og har 10 års erfaring i kryptobransjen. Maren har en pågående mastergrad innen innovasjon og økonomi.  Vi er “remote first”, og som ansatt hos oss vil det være muligheter for aksjeopsjoner. Vi verdsetter en “work–life balance” – dette er et maraton, ikke en sprint.

Les mer om oss og våre verdier her: https://kryptofi.no/about

Dersom du synes dette høres interessant ut og ønsker å bidra til kryptovalutas fremtid, ser vi frem til å høre fra deg!

Nøkkeldata

 

Om stillingen

 

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til asgeir@kryptofi.no

Søk på stilling

Søk på stilling

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til asgeir@kryptofi.no

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password