Vi ser etter gode kandidater som på sikt kan tre inn i en rådgiverstilling eller andre aktuelle stillinger i banken. Du er gjerne nyutdannet innenfor økonomi på bachelor- eller masternivå, eller har noen års arbeidserfaring. Du har gode digitale ferdigheter og er flink til å kommunisere muntlig og skriftlig. Du har interesse for analyse, rådgivning og salg, og du er nysgjerrig på å lære nye ting. Det er viktig at du trives med en travel og variert arbeidshverdag, at du er løsningsorientert og gir av deg selv.

Stillingen vil gi deg en veldig god mulighet til å ta ansvar for egne resultater, samt utvikle deg ved å jobbe ved flere av bankens avdelinger med et bredt spekter av oppgaver. Hos oss er det learning by doing samtidig som du vil få kontinuering oppfølging for å lykkes best mulig. Søkeren må være selvstendig og fleksibel med hensyn til arbeidssted i Hallingdal – fra Geilo til Nesbyen. Det betyr at du må ha førerkort og disponerer bil. Du må identifisere deg med bankens kjerneverdier; positiv – raus og real. Den vi ansetter må være utadvendt overfor kolleger og kunder i hele bankens dekningsområde.

Vi tilbyr jobb i en fremtidsrettet og folkelig bank med nærhet til kunder og lokalsamfunn. Du vil få mulighet til å utvikle deg ved å ta del i oppgaver ved ulike avdelinger. Du vil få et tilpasset opplæringsløp og god oppfølging fra en faglig fadder ved hver avdeling.
Etter endt traineeperiode på 1-2 år vil du få relevant fast jobb ved en av bankens avdelinger – fortrinnsvis som rådgiver, men andre stillinger kan også være aktuelt

Spørsmål? Banksjef stab Ingrid Lien Sagabråten tlf: 918 49 149/e-post: ils@skuesparebank.no

Søknad sendes via Finn-kode 261552969

Søknad

 

Om stillingen

 

Logg inn

Registrer profil

Glemt passord