Site logo
Om arbeidsgiveren

 Drøye to timer fra Oslo og fire timer fra Bergen ligger Skagahøgdi med en spektakulær utsikt få forunt! Her kan du booke opphold i velutstyrte leiligheter ski inn/ut til nypreparerte langrennsløyper og 25 nedfarter i Skagahøgdi Skisenter

Skagahøgdi Skisenter kan skilte med en høydeforskjell på ca. 500 m med 25 varierte korte og lange nedfarter for alle ferdighetsnivåer med magisk utsikt over fjellheimen fra Norefjell til Skogshorn.
Foretrekker du langrenn, kan du spenne på deg skiene og gå milevis i oppkjørte spor innover vidder mot Ål eller Hemsedalsfjellene med utsikten mot Reinskarvet og Hallingskarvet som belønning. Fra Skagahøgdi er det kort vei til alt høyfjellet har å by på og familieanlegget på toppen ligger kort unna leilighetene.
Skagahøgdi er et sentralt utgangspunkt for gode dager og aktiviteter i sommerhalvåret også. Her kan du bevege deg i flott turterreng både til fots og med terrengsykkel innover til fiskevann og høye fjell egnet for toppturer eller ta en tur til Hemsedal Golf Alpin. Gol sentrum med alt det har å by på ligger bare en ca. 15 minutters kjøretur unna. På en drøy time er du over til Vestlandet dersom fjorder og fjell frister i ferien.

Nøkkeldata
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password