Site logo
Om arbeidsgiveren

 Rooftop Auk AS er i ferd med å lansere GROW UP! – et system som i dag er enestående når det gjelder å effektivt samle opp -, og fordrøye styrtregn for å hindre flomskader i urbane strøk, og samtidig gi en rekke påviselig positive miljøeffekter.

Utfordringene som GROW UP! avhjelper er globale, og bidrar til oppfyllelsen av seks av FN`s bærekraftmål. Derfor har vi et internasjonalt perspektiv på satsingen.

 

Positive miljø- og helseeffekter, et vennligere og vakrere visuelt uttrykk, muligheten for positive aktiviteter og opplevelser, samt sosial anerkjennelse gjennom å bli identifisert med GROW UP! bygninger, gir mulighet til å løfte GROW UP!  til noe mer enn kun funksjonalitet. Hemsedal forbindes intuitivt med ekthet og ren, høyreist natur  –  positivt ladede begreper som GROW UP! kan identifiseres med. Hemsedal er derfor et attraktivt utgangspunkt for den profilering og «historiefortelling» vi vil bygge opp rundt konseptet, og en naturlig base for vår erobring av et gryende  internasjonalt marked!

 

Å være en del av en start-up bedrift med et «first mover»-konsept mot et internasjonalt marked, er som å bestige de bratteste fjella i Hemsedal; et slit, og med strabasiøse utfordringer underveis!

Men hvis du har rette innstilling, kjemper du på, og kan innkassere tilfredsstillelsen hver gang du når en ny topp.

 

Da er du kanskje den vi ønsker oss, når vi nå skal styrke laget med en:

 

MARKETING-KONSULENT

 

Om deg;

·         Selvgående og ansvarsfull: Vi vil ha flat struktur, og ser etter en person som er «sin egen lykkes smed», og samtidig deler ambisjonen om å inngå i et miljø der hver og en bidrar til at alle får ta ut sitt fulle potensiale.

·         God skriftlig fremstillingsevne, og kompetent og kreativ på å skape positiv oppmerksomhet i relevante digitale nettverk.

·         Erfaring i å utarbeide informasjonsmateriell med delikat grafisk profil. Viktig for å underbygge vår merkevare-bygging.

·         Metodisk, strukturert og tålmodig i salgs-sammenheng. Evnen til å tilegne deg kunnskap om aktuelle områder, og presentere denne innsikten på en seriøs og overbevisende måte ovenfor potensielle påvirkere og beslutningstakere.

·         Energisk og kreativ i planlegging og gjennomføring av små og store evenementer som kan skape oppmerksomhet og positiv profilering av GROW UP!

·         Fordel om du behersker flere skandinaviske -, samt engelsk og eventuelt andre store europeiske språk.

 

Om arbeidssituasjonen:

·         Kontor i Hemsedal Veksthuset (ved Turistinformasjonen)

·         På litt sikt vil noe reising måtte påberegnes

·         Lønn basert på mål-oppnåelse

·         Frihet og fleksibilitet, selv om vi håper at arbeidspresset kan bli ganske intenst i perioder

·         En sentral posisjon i å bygge noe som kan bli ganske kult

 

Hvis du synes dette virker som en stor utfordring som du har forutsetninger for å «vokse» på, bør du ta kontakt! Send gjerne en kort intro, så tar vi det derfra.

Nøkkeldata
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Logg inn

Registrer bruker

Forgotten Password