Norsk Forsikring AS

Vi søker en ny medarbeider til vårt kundesenter på Ål i Hallingdal

  • Heltid
Ål

Vi søker deg som trives med og er motivert til å yte god kundeservice og delta i saksbehandling av skadesaker. Du bør være nøyaktig, strukturert, noe excell erfaring og i tillegg ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Stillingen kan være din start på en karriere innen finans og forsikring. Du vil få grunnleggende opplæring og kurs i forsikring og skadebehandling. Du må gjerne ha tidligere erfaring fra finansbransjen, men dette er ikke en betingelse da opplæring gis etter en individuell opplæringsplan.

Våre motiverte og dyktige medarbeidere tar imot inngående samtaler og skademeldinger fra forsikringskunder. Vi yter alltid god kundeservice og behandler skadesaker innenfor kundesenterets åpningstid. Vi har en ledig 100% stilling med ordinær, daglig 7,5 timers arbeidstid i en fleksitidsordning, der kjernetid er mellom kl. 09 og kl. 1500. Arbeidstedet er på Ål i Hallingdal.

Kundesenteret har telefontid for kundene mellom kl 09 og kl 15

Vi har et trivelig arbeidsmiljø i nye lokaler i Sundreveien 95 B . Vi har konkurransedyktige betingelser, arbeid vilkår, samt god tjenestepensjon og personalforsikringsordninger.

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Privat
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Ål

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Insurance Management Administrasjon & Advisors As
Hjemmeside:
https://www.imaa.no
Adresse:
Sundreveien 95 B, 3570

Insurance Management Administration & Advisors (IMAA) har kundesenter på Ål i Hallingdal. Her behandler vi søknader om forsikring og et voksende antall skademeldinger for inntektsforsikring og tannbehandlingsforsikring. I 2020 behnadlet vi mer enn 4000 skadesaker, og vår virksomhet vokser. Vi er også en ledende leverandør av IT-tjenester til banker og forsikringsgivere. IMAA eies av Norsk Forsikring AS.

Våre største kunder er Nordea, S-banken og en lang rekke store multinasjonale forsikringsgivere som velger oss på grunn av fremragende kundeservice og konkurransedyktige tjenester.

IMAA er i rask vekst i et marked der forsikringsgivere og sluttkunder forventer effektive systemløsninger i kombinasjon med tjenestemoduler der kunden velge alt fra "Nøkkelferdig Forsikringskontor" til å shoppe driftstjenester og leie IT-systemer.

Om søknaden

Publisert:
03.10.2021
Sist endret:
18.10.2021