Carfix Ål

Vi søker bilmekaniker

 • Heltid
Ål

Carfix Ål åpnet i november 2020 og har allerede blitt et veletablert bilverksted i moderne lokaler minutter fra Ål sentrum. Vi er et autorisert verksted for biler opp til 7,5t som utfører EU kontroll, service og mekaniske reparasjoner på alle bilmerker. Vi skal gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeider bli bilistens foretrukne valg.

Vil du bli en del av vårt team?

Vi har stor pågang og ønsker en bilmekaniker til på laget. Vi leter etter deg som er nøyaktig, punktlig og har stolthet for faget. Du er gjerne lidenskapelig opptatt av bil og teknologi.

Ansvar og oppgaver:

 • Feilsøking, reparasjoner og service på alle typer bilmerker
 • Gjennomføre periodisk kjøretøykontroll (PKK)
 • Bidra til kapasitetsutnyttelse og fornøyde kunder

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som bilmekaniker lette kjøretøy
 • Førerkort klasse B
 • Kunnskap om feilsøking, diagnose og elektronikk, men dette er ikke et krav da Carfix gir muligheter for faglig utvikling

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt og sosialt arbeidsmiljø med mye fagkunnskap
 • Gode karrieremuligheter
 • Faglig påfyll i form av kurs og kompetanseheving
 • Spennende og fremtidsrettet konsept

 

En kjede i vekst
Carfix er en moderne, norskeid verkstedkjede i rask vekst. På få år har vi etablert 11 Carfix verksteder på strategiske lokasjoner. Målet er etablering av ytterligere 3-4 verksteder i året. Kjeden har god økonomi og har godkjente bilverksteder med kompetanse til å diagnostisere og utføre reparasjoner på alle bilmerker. Vi har økt fokus på el- og hybridbiler. Alle bilens garantier blir ivaretatt slik at kunden er sikret trygg ferdsel og proff oppfølging uansett situasjon.

Bilbransjen er i en rivende teknologisk utvikling. Det settes stadig større krav til digital kompetanse og utstyr. For å møte denne utfordringen har vi etablert Carfix Technology AS – et selskap som skal støtte alle egne verksteder på soft/hardware teknologi.

Søknad

Søknadsfrist:
Søknader vurderes fortløpende

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Privat
Kommune:
Ål

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Carfix Ål
Hjemmeside:
https://carfix.no/aal/
Adresse:
Oppsjøvegen 3, 3570

Vi utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker ved vårt bilverksted. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus. Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste instrumenter og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Vi har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Om søknaden

Publisert:
06.10.2021
Sist endret:
18.10.2021