Haugastøl Turistsenter As

Verdens beste sykkelmekaniker!

  • Heltid
Hol

NB. Grunnet innreiserestriksjoner til Norge vil vi kun vurdere søknader fra personer med bosted i Norge.

I sesongen Juni-September driver vi Norges største sykkelutleie i forbindelse med Rallarvegen. I den forbindelse søker vi etter flinke og hardtarbeidende sykkemekanikere til våre utleier.

Sammen med våre leverandører er våre sykler spesiallaget for Rallarvegen. Vår vanligste modell er utstyrt med Shimano SLX gir og bremser, en forsterket alu ramme og dempegaffel.

Vi har drevet utleie av sykler i over 25 år, og er svært opptatt av å levere ett godt og trygt produkt til våre kunder. Veien syklene brukes på er bratt og steinete, så det viktig at syklene er i god teknisk stand til hver tur. Vi har en egenutviklet app der vi logger alt av vedlikehold som blir gjort på syklene, og hvem som har gjennomført det. Det gir en trygghet for oss og kunden at hver sykkel gjennomgår nødvendig vedlikehold før hver tur.

Vi har til tider hektiske dager, så du bør like å jobbe effektivt, men samtidig nøye.

I sesongen er vi 10-15 som jobber i utleiene for å sørge for en best mulig opplevelse for kundene.

Jobben er stort sett fiksing av sykler, men til tider også utlevering av sykler til gjester samt noe trilling av sykler ved retur av sykler/flytting av sykler til våre andre utleier.

Ditt arbeidssted vil være på Haugastøl. Vi har flere leiligheter/hus som våre ansatte kan bo i hvis du ikke bor i nærområdet, eller ønsker å bo for deg selv.

Vi foretrekker at du snakker et skandinavisk språk, men snakker du godt engelsk er det også greit. Vi trenger ansatte hele sesongen, så du må kunne jobbe fra 20. Juni-15. September.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
5
Sektor:
Privat
Oppstart:
21.06.2021
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Haugastøl Turistsenter As
Hjemmeside:
https://www.haugastol.no
Adresse:
Haugastølvegen 200, 3595

Haugastøl 1000 MOH er en familieeid og drevet overnatting og aktivitetsbedrift. Vi har ca 100 sengeplasser, restaurant, kaffebar, sykkelbutikk og Norges største sykkelutleie.

Om søknaden

Publisert:
05.04.2021
Sist endret:
18.04.2021