SSG Norge avdeling Gol

Tømrer med prosjektansvar

  • Heltid
Gol

Org. nr: – Stillingsident: 4361552379 Presentasjon av stillingen:

Er du tømrer med noen års erfaring? Ønsker du å gjøre en forskjell? Kan du tenke deg en variert arbeidshverdag hvor du får utviklet deg innenfor tømrerfaget? Da er det innen skadesanering du burde jobbe!

SSG søker nå etter deg som ønsker å være med på å redde verdier og ta hånd om mennesker, bygninger og inventar. Les videre for å få vite mer om din potensielt nye arbeidshverdag preget av variasjon og utvikling!

Arbeidsoppgaver

Vi skaper trygghet når uhellet først er ute – bli med og du kan utgjøre en forskjell!
SSG utfører totalservice i forbindelse med alle skadetyper; brann-, vann-, uvær-, hærverk- og forurensningsskader. Her vil du jobbe tett på mennesker som har fått deler av, eller hele, sin bolig skadet og virkelig få føle på at jobben du utfører betyr noe. Kanskje er det nettopp du som sørger for å ferdigstille en skade slik at en uheldig familie får feiret julen hjemme likevel?

Få en hverdag preget av frihet under ansvar – vær din egen sjef!
Er du lei rutinearbeid og tunge løft i de store bedriftene? Som tømrer i SSG vil du jobbe med gjenoppbygging etter skader og få en variert arbeidshverdag med selvstendig ansvar. Her blir du ikke servert store byggeprosjekter der du blir en i mengden, men heller mindre prosjekter der du er ansvarlig for oppdraget fra A til Å. Dette er jobben for deg som ønsker å styre din egen hverdag, kjøre rundt til nye plasser og komme i dialog med hyggelige beboere. Du kommer til å inngå i en vaktordning da vi er tilgjengelige 24/7.

Tømrer med prosjektansvar
Ansvar for egne prosjekter, herunder befaringer, planlegging og gjennomføring. En viktig del av arbeidet er dokumentasjon og rapportering. Det er derfor viktig at du behersker data som arbeidsredskap og har god skriftlig fremstillingsevne.

  • Gjennomføre besiktigelser med rapportskriving
  • Gjennomføre nødvendig tiltak på skadested for begrensing av skade
  • Sanering og gjenoppbygging etter skade, inkludert koordinering av underleverandører.

Selv om prosjektene kan være små blir ikke arbeidsdagen kjedeligere av den grunn – tvert imot! Du vil jobbe med mange ulike kunder, herunder saksbehandler hos forsikringsselskap, takstmenn og skadelidte. Her vil du møte på daglige nye utfordringer og jobbe bredt innenfor tømrerfaget. Er du klar for å ta steget videre som tømrer og jobbe med faget på en annerledes måte?

Det beste med å jobbe som tømrer i SSG er samholdet med kollegaer, en variert hverdag og god ledelse. Her er ingen dager like og det er forskjellige utfordringer som venter på å bli løst som gjør at man lærer nye ting hver eneste uke. — Thor Anders Andreassen, tømrer

Du – en selvstendig tømrer
Vi behøver deg med noen års erfaring og som gjerne har fagbrev som tømrer. Har du fem års, eller lengre, fartstid i bransjen kan det kompensere for manglende fagbrev. Våre tjenester begynner og slutter med mennesker, og vi har derfor satt et tydelig fokus på service- og fagkompetanse blant våre ansatte. At du er serviceinnstilt og fleksibel er en selvfølge. Utover dette ser vi gjerne at du er en kreativ problemløser som trives med nettbrett og smarttelefon som arbeidsverktøy.

I SSG setter vi kompetanseheving i fokus. Her tilbyr vi interne og eksterne kurs innenfor faget, i tillegg til utvidelse av førerkort der det måtte trenges. Vi tar vare på folkene vi har og ønsker å se deg ta nye steg i den retningen som vi sammen ønsker. For riktig person finnes det alltid gode muligheter – SSG vil få frem gode talenter!
Du vil jobbe mye ute hos kunder og møter direkte opp på skadestedet. Derfor prøver vi å ta godt vare på det sosiale miljøet, noe vi lykkes med gjennom gode sosiale tiltak – her vil du bli del av et topp arbeidsmiljø!

Nå håper vi å ha lykkes med å overtale deg om at SSG er stedet for deg som tømrer!

Kontaktinformasjon

Tor Marin Moi, Regionsjef, 41690860

Arbeidssted

Gamlevegen 6
3550 Gol

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:SSG Norge

Referansenr.:4361552379
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 19.04.2021

Søknad

Søknadsfrist:
2021-04-19T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
3
Sektor:
Ikke oppgitt
Kommune:
Gol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
SSG Norge avdeling Gol
Adresse:
Gamlevegen 6, 3550

SSG Norge AS utfører totalservice i innen forretningsområdene skadeservice og eiendomservice. Våre tjenester begynner og slutter med mennesker, vi har derfor satt tydelig fokus på service- og fagkompetanse blant våre ansatte.

SSG Norge har i dag kontorer i Oslo, Asker/ Bærum, Vestby, Fredrikstad, Drammen, Hamar, Lillehammer, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Kongsvinger, Gardermoen, Tønsberg, Skien, Trondheim, Molde, Ålesund, Kyrksæterøra, Sunndalsøra, Narvik, Bodø, Honningsvåg og Kirkenes.

SSG Norge omsetter for 400 mill. kr og vi er 300 dedikerte medarbeidere.

Om søknaden

Publisert:
15.03.2021
Sist endret:
19.04.2021