Elkjøp Gol

Tech Selger Hallingdal

  • Deltid
Gol
okt 21, 2021

Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte?

Din viktigste jobb som selger i Elkjøp Hallingdal er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, for du er både løsningsorientert og opptatt av resultater. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. Kan du i tillegg kalle deg selv lærevillig, nysgjerrig og kreativ, har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss!

Som selger i Elkjøp Hallingdal må de være forberedt på å jobbe både på dagtid, kveldstid og i helgene. vi har et omfattende opplæringsprogram hvor du får kunnskapen og kompetansen du trenger for å gi våre kunder verdens beste kundebehandling.

Om oss:
Å jobbe i Elkjøp er artig, sosialt, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge.

Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med dine kollegaer å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag og å ha det artig i samme slengen.

Vi i Elkjøp Hallingdal har 2 butikker, en på Gol og en på Ål, og vi ønsker at du som søker er fleksibel slik at du kan jobbe i begge våre butikker.

Vi trenger medarbeidere i 60 – 80% stillinger samt deg som ønsker å jobbe i helg og ferie perioder, dette gjelder i både vår Tech og Home avdeling.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss!

Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen.
Vil du vite mer om oss? Klikk her: Om Elkjøp
Søk på stillingen

Søknad

Søknadsfrist:
2021-10-21T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Deltid
Antall stillinger:
2
Sektor:
Privat
Kommune:
Gol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Elkjøp Gol

Om søknaden

Publisert:
21.09.2021
Sist endret:
18.10.2021