Hallingdal sjukestugu - somatisk poliklinikk Ringerike sykehus

Sykepleier somatisk poliklinikk

 • Heltid
Ål
sep 30, 2021

Org. nr: 874606162 Stillingsident: 4431331870 Presentasjon av stillingen:

Er du sykepleier og har lyst til å jobbe i en spennende og faglig utfordrende avdeling på Hallingdal sjukestugu? Da har du muligheten nå!

Somatisk poliklinikk på Hallingdal sjukestugu er en avdeling med et bredt spekter av fagfelt, der ortopedi, kirurgi, kardiologi, gynekologi og pediatri ivaretas av ambulerende leger fra henholdsvis Ringerike og Drammen sykehus.

I tillegg er en relativt stor del av konsultasjonene sykepleierdrevet, der vi tilbyr lysbehandling, CPAP/BIPAP kontroller, lungekonsultasjoner, søvnregistrering, Holter, BCG skyllinger og oppfølging hos klinisk ernæringsfysiolog for å nevne noe.

Avdelingen er mangfoldig og spennende å jobbe i som sykepleier.

Sykepleier i poliklinikken jobber primært dagtid, med en ettermiddagsvakt i uken. Kjernetid for poliklinikken vil for tiden være tirsdag, onsdag og torsdag., som tilsvarer 60% stilling. 40% vil være tilknyttet sengeposten i form av blant annet helgevakter.

Arbeidsoppgaver

Delta i alle avdelingens ulike arbeidsoppgaver som innebærer blant annet: Bistå under ortopediske og kirurgiske inngrep der god kjennskap til sterile prosedyrer forventes. Bistå under cystoskopier og tilrettelegge før undersøkelsen, følge kardiolog i ekko og pacemakerkontroller, utføre BCG skyllinger etter prosedyre, delta på arbeids EKG med lege, påsette og informere rundt søvnregistrering og Holter registrering, kunne bistå ortoped med gipsing.

Kjennskap til autoklavering og sterilt utstyr

En kontinuerlig del av stillingen innebærer innkalling til -og oppfølging av frister til poliklinikk innen fagfeltene kardiologi, nefrologi, klinisk ernæring og CPAP/BIPAP behandlinger/kontroller.

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som sykepleier med bred erfaring fra klinisk arbeid.
 • Kjennskap til DIPS er en fordel
 • Gjerne videreutdanning, men ingen forutsetning for stillingen

Personlige egenskaper

 • Vi søker en positiv, engasjert og motivert kollega som setter pasientsikkerhet i fokus
 • Du må være fleksibel, strukturert og tåle vekslende arbeidstempo
 • Du må kunne jobbe selvstendig og være trygg i faget
 • Du må ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe i et team
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsdager
 • Gode muligheter for hospitering i relevante fagfelt
 • Velferdsordning
 • Gode pensjonsordninger

Kontaktinformasjon

Mari Næss Fosse, Avdelingssykepleier, 46664061

Arbeidssted

3570

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Vestre Viken

Referansenr.:4431331870
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.09.2021

Søknad

Søknadsfrist:
2021-09-30T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Fast
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
1
Sektor:
Offentlig
Kommune:
Ål

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Hallingdal sjukestugu - somatisk poliklinikk Ringerike sykehus

Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre.Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.

Velkommen som søker!

Om søknaden

Publisert:
15.09.2021
Sist endret:
19.09.2021