Trailhead Nesbyen As

Stibygger for Trailhead Nesbyen

  • Heltid
Nesbyen

Trailhead Nesbyen er i kraftig vekst og trenger flere ansatte. Vi har prosjekter over hele landet, men først og fremst i Nesbyen og Hallingdal.

Vi trenger ekstra stibyggere til å bygge nordens lengste flytsti i Nesbyen, samt andre sykkelstier i Hallingdal. Jobben består i alle faser av byggingen. Fra hogst, utgraving, drenering, grusing, planering/forming, pynting, finish og skilting. Du må tåle å være ute hele dagen uansett vær, og god fysikk er en stor fordel.

Vi kan tilby opplæring og lønn, mye tid i skog og fjell, utsikt i lunsjen og synlig fremgang i jobben hver dag.

Vi bygger også pump tracks over hele landet. Her er det oppbygging og forming av doserte svinger og kuler som tilsammen gir god flyt i pump tracken som gjelder. Mye gjøres med gravemaskin, men og mye for hånd. Vi ordner også med asfaltering og merking til slutt.

Vi tilbyr opplæring og lønn og resing over hele landet med crew. Når vi ikke er på resie går pump track crew inn som stibyggere, eller kan velge friperiode.

Terrengsyklister oppfordres til å søke.

Søknad

Søknadsfrist:
Snarest

Om stillingen

Ansettelsesform:
Sesong
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
13
Sektor:
Ikke oppgitt
Oppstart:
01.01.1970
Kommune:
Nesbyen

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Trailhead Nesbyen As
Hjemmeside:
https://trailheadnesbyen.no

Trailhead Nesbyen driver med stibygging og sykkelturisme. Vi driver vi med stibygging og bygging av pump tracks over hele landet. I tillegg har vi shuttling, guiding, sykkelfestival og ritt i Nesbyen

Om søknaden

Publisert:
02.03.2021
Sist endret:
18.04.2021