Humana BPA

Stian fra Geilo søker personlige assistent (BPA) Vil du være mine armer og ben?

 • Heltid
Hol
mar 10, 2021

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Stian fra Geilo søker personlige assistent (BPA)

Vil du være mine armer og ben?

Om meg:

 1. juni 2019 pådro jeg meg et nakkebrudd som førte til at jeg mistet funksjon i armer og ben. Følgelig trenger jeg nå hjelp med de fleste daglige gjøremål. Elektrisk rullestol, manuell rullestol og bil er mine fremkomstmidler. Nå bor jeg i egen leilighet på Geilo og jeg trenger flere personlige assistenter (BPA) som kan hjelpe meg til å leve så aktivt og normalt som mulig, døgnet rundt.

Før skaden var jeg svært aktiv, både i jobb og fritid. Jeg har vært profesjonell snowboarder og kjørt Norges cup i freeride på ski. Ved siden av dette har jeg drevet med alpint, langrenn, klatring, løping og yoga. Selv om jeg nå sitter i rullestol leter alltid etter muligheter for å holde meg aktiv. P.t. jobber 50 % som destinasjonsrådgiver ved siden av fysioterapi, trening og annen sosial aktivitet. Jeg er tøff i hodet og kan være tydelig. Innimellom har jeg hunden min hjemme. Se www.facebook.com/stiansslowsprintback, for mer info.

Arbeidsoppgaver:

Veldig få dager blir like. Uttøying, massasje, bevegelsestrening og fysisk trening er viktig for meg, og blir viktige daglige oppgaver for deg. Andre oppgaver innebærer å bistå meg med praktiske oppgaver som personlig hygiene, påkledning, forflytting, transport, matlaging, innkjøp og andre ærend, husarbeid, klesvask og alle praktiske og sosiale gjøremål og aktiviteter.

Arbeidssted:

Arbeidssted er i hovedsak hjemme hos meg og som følge på mine daglige aktiviteter og reise. Du må kunne kle deg for all slags vær.

Kvalifikasjoner:

 • Helse: Svært god fysisk form
 • Språk: Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på skandinaviske språk eller engelsk.
 • Førerkort: Klasse B, og kunne kjøre stor bil.
 • Politiattest: Framlegges før tilsetting.
 • Annet: Personlig egnethet blir vektlagt da det ikke er formelle krav til BPA. Om du er gravemaskinfører, grafiker, fysioterapeut, ski-bums eller rørlegger er ikke viktig, så lenge vi går godt over ens. Helsefaglig erfaring er ++ikke++ en fordel.
 • Mine øvrige ønsker er at du har eksepsjonelt god ordenssans, er tøff, sterk, effektiv, vennlig, positiv, pålitelig, fleksibel, strukturert og løsningsorientert. Du må ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig.

Jeg forventer ikke noe mer av deg, enn av meg selv, men jeg har høye forventninger til egen innsats og setter meg hårete mål. Det er en fordel om du på forhånd er trygg på ski og sykkel. For øvrig bør du skrive noen velvalgte ord om dine interesser i søknaden.

Vi tilbyr:

 • Veiledning og opplæring
 • Assistentkurs i regi av Humana omsorg og assistanse
 • Annen nødvendig opplæring gis ved ansettelse.
 • Lønn etter ansiennitet
 • Snarlig oppstart

Humana assistanse er formell arbeidsgiver og jeg er arbeidsleder.

Jeg tilbyr nå flere stillinger som personlig assistent både faste 60-100% stillinger og tilkallingsavtaler.

Arbeidstid: Turnus. Dag, kveld, natt og helg. Arbeidstid og stillingsstørrelse tilpasses deg så godt som mulig. Spesifiser ønsket stilling i søknaden.

Frist: Så snart som mulig

Kontaktperson:

Stian August Helletun Skarsten

Tlf . +47 4812 8166

E-post: shskarsten@me.com

FB@stianfrageilo
FP@stiansslowsprintback
I@stianfrageilo
Søk på stillingen

Søknad

Søknadsfrist:
2021-03-10T00:00

Om stillingen

Ansettelsesform:
Annet
Heltid/deltid:
Heltid
Antall stillinger:
5
Sektor:
Privat
Kommune:
Hol

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:
Humana BPA

Om søknaden

Publisert:
11.02.2021
Sist endret:
04.03.2021